Transfer!

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE BOMBA U BAČKOJ TOPOLI! Već je igrao Ligu šampiona - sad stiže zbog Evrope!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde stigao je u TSC i biće jedno od najvećih letnjih pojačanja.

Izvor: MN Press

Razočarao je TSC na gostovanju u Portugalu gde nije mogao da bude konkurentan Bragi (3:0), ali tim iz Bačke Topole već ima obezbeđenu grupnu fazu Lige Evrope. Da bi bili bolji na međunarodnoj sceni potrebna su pojačanja, pa je na sever Srbije stigao nekadašnji fudbaler Crvene zvezde - Miloš Vulić (26)!

Žarko Lazetić u veznom fudbaleru koji je prethodnu sezonu proveo u drugom rangu italijanskog fudbala dobija ogromno pojačanje. Očekuje se da Vulić ubrzo nakon što je stavio paraf na dvogodišnji ugovor postane i standardan član tima! Iako je po vokaciji defanzivniji od Luke Ilića koji je prethodne sezone bio najvažniji igrač u timu, Miloš Vulić bi mogao da bude lider TSC-a u predstojećem prvenstvu.

Podsećamo, Miloš Vulić je ponikao u Napretku iz Kruševca, a Crvena zvezda ga je u januaru 2019. godine platila 200.000 evra. Nakon godinu i po dana u crveno-belom dresu talentovani centralni vezni preselio se u Krotone, koji je u tom trenutku igrao Seriju A. Italijanski klub je platio 800.000 evra, ali Vulić nije opravdao uloženi novac u klubu koji je imao veoma turbulentan period.

Nakon dve godine igranja za Krotone Vulić je prešao u Peruđu, za koju je nastupao u prethodnoj sezoni i upisao samo devet mečeva. Osam puta igrao je u Seriji B i na terenu je proveo 444 minuta, a jedan meč odigrao je i u Kupu Italije. I pored tri godine u Italiji čini se da su Vulićeve partije u Zvezdi bile njegove najbolje u karijeri. Odigrao je 40 mečeva uz šest postignutih golova, od kojih se najviše pamti onaj protiv Olimpijakosa u Beogradu, tokom meča grupne faze Lige šampiona.

BONUS VIDEO: