KONAČNO

"ČUDO NAD ČUDIMA" - HUMSKA OPET IMA STRUJU! Partizan platio račun i ugasio agregat na naftu posle MESEC DANA

Autor Milutin Vujičić

Partizan je konačno izmirio dugovanje za struju i u Humskoj ponovo ima struje.

Izvor: MN Press

Uprkos lošim vestima koje su stigle iz Azerbejdžana, gde je Sabah gotovo rutinski pobedio Partizan u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu (2:0), stižu bar neke dobre vesti za crno-bele. Nakon mesec dana ponovo ima struje u Humskoj pošto je Partizan platio račun za struju.

Još početkom jula, Partizanu je "isečena struja" zbog duga od 26 miliona dinara, nakon čega su trajala prepucavanja da li treba da je plati Fudbalski klub ili Sportsko društvo, da bi posle svega crno-beli upalili agregat na naftu i na taj način su se snabdevali u prostorijama na stadionu. Ipak, tako nešto nije bilo moguće za utakmice, tako da su pred prvu domaću utakmicu ovog vikenda protiv Radničkog iz Niša platili dug prema Elektrodistribuciji Srbije.

"Sportski žurnal" piše da je Fudbalski klub Partizan regulisao svoja dugovanja tako da nema više bojazni da bi delegati FSS i UEFA mogli čak da zabrane igranje utakmica u Humskoj, posebno pred revanš sa Sabahom koji se igra u četvrtak uveče. Pre toga, Partizan će morati da popravi samopouzdanje u nedelju (19.30) protiv Nišlija.

"Drugi korisnik struje na istoj adresi, u Humskoj 1, Sportsko društvo Partizan priključen je posle isključenja zbog dugovanja, na brojilo koje nije bilo "u minusu" jer nije bilo ni korišćeno nekoliko godina", piše današnji "Žurnal".

BONUS VIDEO: