AKCIJA

NAVIJAŠ ZA PARTIZAN? Evo kako do besplatne utakmice za Sabah!

Autor Marina Periškić

Partizan je pokrenuo akciju - svako ko kupi ulaznicu za Radnički dobiće besplatno ulaznicu za Sabah.

Izvor: partizan.rs

Partizannagrađuje sve navijače koji dođu protiv niškog Radničkog akcijom: "Kupi-dobij!".Prodaja ulaznica na blagajni stadiona počinje u nedelju 13.08.2023. od 14 časova i odvijaće se do početka utakmice - navodi se u saopštenju crno-belih.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19.30 u Humskoj dočekuju ekipu niškog Radničkog u trećem kolu Superlige Srbije. Tim povodom, crno-beli su odlučili da obraduju sve navijače koji se nađu na tribinama u nedelju, u sklopu akcije "Kupi-dobij!". Klub iz Humske se oglasio i saopštenjem na klupskom sajtu.

"Sa željom da pomognemo našem timu i damo igračima potrebnui energiju na terenu, pozivamo te da baš ti, u nedelju, kao "dvanaesti igrač", budeš njihov vetar u leđa u utakmici 3. kola Superlige Srbije, koju FK Partizan igra kao domaćin protiv niškog Radničkog, 13.08.2023. godine od 19.30. Svako ko za utakmicu FK Partizan - FK Radnički Niš kupi ulaznicu, za bilo koji od ponuđenih sektora stadiona "Partizan", dobiće i ulaznicu za revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije, FK Partizan - FK Sabah, koja se igra u četvrtak, 17.8.2023. godine od 21 čas." - saopštio je FK Partizan.

Cene ulaznica, po sektorima:

  • Jug - 500 dinara
  • Istok, Zapad - 800 dinara
  • Lože istok - 2.000 dinara
  • Lože zapad - 3.000 dinara

BONUS VIDEO: