Karijera...

ŠPANAC ZBOG SAJTA ZA ODRASLE ZAVRŠIO KARIJERU! Više neće da bude golman - sad se skida do kože!

Autor Dušan Ninković

Golman Miguel Gerero promenio profesiju i pokrenuo novi biznis, na sajtu za odrasle.

Izvor: Instagram/mguerrero231/printscreen

Prethodnih godina primetili smo brojne sportistkinje koje su svoju lepotu, atraktivan izgled ili nešto treće odlučile da "naplate" i na sajtovima za odrasle, ali fudbaler... Nekadašnji španski golmanMiguel Gerero (29) odlučio je da stavi tačku na sportsku karijeru i posveti se kreiranju sadržaja za sajt "Only Fans", gde fanovi mogu da vide njegov materijal za odrasle!

Španski sportista tako je jedan od retkih muškaraca u ovim vodama, a krenuo je putem poznatog sportiste sa Novog Zelanda koji golotinjom prikuplja sredstva za veliki cilj. Kod Gerera to nije slučaj, on samo uživa da pokazuje svoje telo i da o njemu razgovara sa pratiocima, pa je odlučio da se na ovoj platformi razgoliti i potpuno oslobodi. Pogledajte kako on izgleda:

Gerero je ponikao u Kordobi, za čije je mlađe kategorije branio, a najpoznatiji klub u seniorskom fudbalu mu je Herez. Nakon što je nosio dres još nekoliko španskih niželigaša odlučio je da ovog leta okonča golmansku karijeru i da se u potpunosti posveti svom nalogu na sajtu za odrasle.

Specijalizovani sajt "Transfermarkt" procenio ga je na 100.000 evra, ali će na sajtu za odrasle koštati daleko manje. Nekadašnji čuvar mreže koji na Instagramu ima preko 20 hiljada pratilaca odredio je da mesečna pretplata za sadržaj koji proizvodi košta 9,99 dolara, a za sada ima blizu 50 objava koje mogu da se vide.

Na njegovu odluku da pokrene novi biznis uticalo je i učešće u rijalitiju, tokom kojeg je saznao da mu fudbal više nije prioritet. "Moje učešće u rijaliti šou imalo je veliku ulogu u mojoj odluci. Počeo sam da stvaram sadržaj i gradim publiku. Iako sam imao dve godine ugovora sa dobrom platom, između želje da uđem u ovaj svet i činjenice da više nisam zadovoljan u fudbalu, doneo sam ovu odluku. Svaka poruka koju dobijem je nešto specijalno. Drugim rečima, na kraju imaš privatni čet gde pričaš sa fanovima lično i prigalođavaš se onome što žele. Takođe znam da sam tu da ispunim njihove fetiše. Pričaju sa tobom, traže ti da uradiš razne stvari i zavisi od toga koliko daleko si spreman da idem. Svako može da mi predloži bilo šta jer sam otvoren da čujem sve. Iskreno, imam otvoren um", rekao je Miguel.

BONUS VIDEO: