Traže ga

GRČKA POLICIJA ZNA KAKO DA NAĐE HRVATA UBICU! Krenuli su sa ispitivanjima, uskoro će se saznati istina!

Autor Nikola Lalović

Grčka policija je krenula u opsežnu istragu i blizu je konačnog odgovora na pitanje ko je ubio Mihalisa Kacurisa.

Izvor: Profimedia

Grčka policija radi punom parom u Atini i nakon što je u petak 40 hrvatskih huligana izašlo pred tužioca zbog ubistva grčkog navijača Mihalisa Kacurisa u subotu je njih još 30 išlo na ispitivanje. Uhapšeno je ukupno 105 navijača, a grčki mediji prenose da je počelo uzimanje DNK materijala od svakoga ponaosob! 

Prema navodima "ERT-a" od subote će krenuti uzimanje nalaza, a kada se uzmu svi nalazi uzorak koji je izdvojen sa tela ubijenog Mihalisa Kacurisa će se uporediti sa nalazima hrvatskih navijača i grčka policija je uverena da će tako naći ubicu. 

Grčke snage reda ne veruju da je Kacurisa ubio navijač Panatinaikosa, iako postoji i ta teorija, a genetski materijal svih Hrvata biće upoređen sa genetskim materijalom na oružju kojim je Mihalis ubijen, mrljama krvi, nalazima sa tela...

Kacuris je ubijen pred meč AEK-a i Dinama iz Zagreba u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a navijačka grupa "Bed Blu Bojs" je u Grčku stigla uprkos svim zabranama od strane UEFA i obe države. Posle svega ovoga oglasili su se i roditelji uhapšenih navijača. Prvo je majka jednog od uhapšenih istakla kako uhapšeni Hrvati nisu držani u dobrim uslovima u zatvoru, a zatim su se svi roditelji navijača koji su u zatvoru oglasili zajedničkim saopštenjem. 

Grčka policija je takođe saopštila da je Kacuris preminuo u 23 sata i 8 minuta, a da je uzrok smrti ubod oštrim predmetom u brahijalnu arteriju. Ipak iz snimaka koje policija ima ne vidi se jasno ko je počinilac, pa će istraga morati da se nastavi. 

BONUS VIDEO: