Provod

MESI I BEKAM ZAPALILI MAJAMI SA SUPRUGAMA: Antonela i Viktorija BLISTALE, fudbaleri ostali u senci!

Autor Marina Periškić

Lionel Mesi i njegova supruga uživaju u provodu koji nudi Majami, a viđeni su zajedno sa Dejvidom Bekamom i njegovom suprugom Viktorijom.

Izvor: Instagram/antonelaroccuzzo/printscreen

Nakon što je Inter iz Majamija izborio svoju kartu za polufinalnu fazu Liga kupa sa 4-0 savladavši Šarlot u petak, Lionel Mesi i njegova supruga Antonela Rokuco slavili su pobedu sa nekoliko prijatelja. Tu su bili Dejvid Bekam i Serhio Buskets koji su takođe bili u pratnji svojih supruga. U prvom planu u provodu bile su zanosne supruge fudbalera, pa su tako sve oči bile uprte u Antonelu Rokuco i Viktoriju Bekam. a fudbaleri su sada čak ostali po strani. 

Majami je poznat po čarima noćnog života, pa tako Mesi koristi sve prednosti koje mu se nude. Poznatom paru pridružio se i Đordi Alba, novi saigrač Mesija u Inter MajamijuAlba, Mesi i Buskets ponovo su se okupili u Interu nakon što su godinama delili svlačionicu u Barseloni.

Ovo nije prvi put da je Mesi viđen u provodu u Majamiju. Nedavno je primećen kako u jednom italijanskom restoranu proslavlja pobedu tima nad Atlantom. Tada su bili tamo i njegova supruga Antonela, kao i Bekam, Horhe Mas i Buskets kao i njihove žene. Mesi je postigao četvrti i poslednji gol protiv Šarlota i sada ima osam upisanih golova u MLS. Sledeći meč Inter Majami igra u utorak protiv Filadelfiji Uniona za šansu da se plasira u finale Liga kupa.

BONUS VIDEO: