Fudbal

DAO GOLČINU PARTIZANU, PA SE IZVINJAVAO GROBARIMA! Evo zašto nije slavio kad je pocepao mrežu u Humskoj (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Sava Petrov je centarfor o kojem se priča.

Izvor: MN Press

Fudbaler Radničkog iz Niša Sava Petrov (24) dao je jako lep gol protiv Partizana u Humskoj i nije hteo da ga slavi. Visoki napadač (190 centimetara) i bivši omladisnki reprezentativa Srbije podigao je ruke u znak "izvinjenja" malobrojnim navijačima crno-belih, jer je ponikao u Partizanu i 2016. potpisao profesionalni ugovor sa crno-belima.

Đak Darka Tešovića u generaciji 1998. izašao je iz Partizanove škole kao krilni napadač, a debitovao je i za prvi tim crno-belih u maju 2016. godine. Ipak, kod trenera Miroslava Đukćia i Marka Nikolića nije dobio šansu, pa je već tokom 2017. otišao u Spartak iz Subotice nakon što je period pre toga proveo u Teleoptiku, Partizanovoj filijali. Potom je iz Subotice otišao u belgijski Vesterlo posle jedne sezone, zatim je igrao i za Lirs, za ljubljansku Olimpiju i Mladost iz Lučana, odakle je prošlog leta stigao u Radnički.

Minule sezone dao je četiri gola, a ove je pogodio prvi put baš u Humskoj, gde je učio da igra fudbal noseći crno-beli dres. Pogledajte kako je pogodio u Humskoj:

Sava Petrov Partizan Radnički Niš
Izvor: YouTube/TV Arena sport