AUUUUU

NEJMAR DOBIJA 320 MILIONA EVRA! Otkriveni detalji ugovora, uskoro stiže kod Srbina!

Autor Nemanja Stanojčić

Nejmar bi uskoro trebalo da postane novi igrač Al Hilala.

Izvor: Profimedia

Nejmar (31) uskoro bi trebalo da postane novi saigrač Sergeja Milinkovića-Savića. Kako stvari stoje vrlo brzo će potpisati ugovor sa Al Hilalom. Ujedno to znači i da će još jedno veliko fudbalsko ime karijeru da nastavi u Saudijskoj Arabiji. Motiv je svima jasan - novac.

Brazilski "Globo" doneo je nove informacije u vezi ugovora i suma je neverovatna. Prema njihovim navodima Nejmar će za dve godine dobiti čak 320 miliona evra! PSŽ će za obeštećenje dobiti oko 100 miliona što je mnogo više nego što je bilo koji evropski klub bio spreman da im ponudi. Ako do transfera dođe Nejmar će postati najskuplje pojačanje nekog kluba van Evrope.

Izgleda da su u Al Hilalu uvereni da će sve biti završeno vrlo brzo, pošto su navodno već zakazali promociju u sredu uz najavu da će "biti pravi spektakl". Deluje da su sve strane spremne da završe posao. Nejmar je prvobitno hteo u Ameriku, ali zbog pravila o registraciji igrača tamo ne može da ide. Barselona je bila zainteresovana, mada nije htela da plati. Plan španskog kluba bio je da se nada da će PSŽ da raskine ugovor sa Nejmarom kako bi bez obeštećenja mogao da dođe kod Ćavija, ali francuski tim nema nameru da ga pusti da ode za džabe.

BONUS VIDEO: