BUM!

POTPUNI HAOS U SPLITU ZBOG "BOJSA"! Torcida podigla poruku za UHAPŠENE navijače, reakcija stadiona SVE IZNENADILA

Autor Milutin Vujičić

Torcida je podržala "Bed Blu Bojse" posle njihovog hapšenja u Atini.

Izvor: Profimedia/Cropix/Ante Cizmic

Najvatreniji navijači Hajduka iz Splita podržali su "kolege" iz Dinamo Zagreba. Na prvenstvenoj utakmici ovog vikenda protiv Slaven Belupa (3:0), Torcida je podigla transparent podrške "Bed Blu Bojsima", što nije tipično ako se zna da se radi o vatrenom rivalstvu.

Ipak, Torcida je stala uz "Bojse" zbog toga što je veliki broj navijača Dinama u zatvoru posle masovne tuče u Atini pre sedam dana. Tada je u sukobima "Bojsa" i navijača AEK-a povređeno više od deset navijača, dok je ubijen i jedan pripadnik navijačke grupe domaćeg tima Mihalic Kacuris. Od tada tužilaštvo ispituje navijače Dinama i traži ubicu, dok iz Hrvatske poručuju da je vreme da ih oslobode.

"Sloboda Bed Blu Bojsima!", pisalo je na transparentu podignutom na severu "Poljuda", gde se nalaze najvatreniji navijači Hajduka, a interesantno je da nisu mnogi blagonaklono reagovali na to. Štaviše, prema informacijama "Slobodne Dalmacije", ostale tribine su izviždale Torcidu.

Sve je počelo u 20. minutu što je izazvalo negodovanje navijača na istočnoj i zapadnoj tribini, što će reći da ne gledaju baš svi u Splitu na isti način na ono što se desilo pre nedelju dana u Atini.

BONUS VIDEO: