POZNATO SVE

LJUBAVNI TROUGAO NA SVETSKOM PRVENSTVU ZA FUDBALERKE: Potpuna ludnica zbog tri žene, samo jedna ide u finale!

Autor Nemanja Stanojčić

Na Svetskom prvenstvu za fudbalerke više se priča o odnosima van terena...

Izvor: Instagram/Screenshot

U polufinalu Svetskog prvenstva za žene igraće Australija i Engleska. Uoči te utakmice mnogo pažnje posvećuje se i dešavanjima van terena zbog ljubavnog trougla. Na terenu će biti dve devojke koje su ranije bile u vezi, a na tribinama će biti sadašnja devojka jedne od njih...

Da pojasnimo, Australijanka Sem Ker zabavlja se as Amerikankom Kristi Mjuis, a Kristi je ranije bila u vezi sa Britankom Rejčel Dejli. Sada će njih Sem i Rejčel biti na suprotnim stranama terena i boriće se mesto u finalu. Očekuje se da će sve to gledati Kristi koja je ostala na takmičenju kao podrška, pošto je američka reprezentacija ispala sa šampionata posle poraza od Švedske.

Dejli i Mjuis upoznale su se u Americi kada su igrale za Hjuston i počele su da se zabavljaju u novembru 2017. godine, pa su raskinule dve godine kasnije. Igrale su za isti tim sve do 2021, pa je Muis otišla u Njujork, Dejli u Aston Vilu i onda je počela da se zabavlja sa Kerovom 2021. godine. Kamere su ih uhvatile i kada je Amerika pobedila Australiju u meču za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju i tada je Kristi tešila Sem na terenu.