Fudbal

PREOKRET SEZONE - OVO IMA SAMO U SUPERLIGI SRBIJE: Sedam golova, fudbal za desetku i pobeda za ISTORIJU! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Kakav meč u Novom Pazaru! IMT je upisao prvu pobedu u istoriji u elitnom rangu i to na kakav način!

Izvor: Arena Sport /Printscreen

Kakva ludnica u Novom Pazaru! Tek je počela sezona, a već imamo preokret godine u srpskom fudbalu. IMT je upisao prvu pobedu u istoriji kluba u elitnom rangu srpskog fudbbala pošto je pobedio Novi Pazar sa 4:3 (1:2) na gostovanju. A pobeda je došla na neverovatno dramatičan način!  

Poveo je Novi Pazar golom Nigerijca Adetundžija Adešine već u trećem minutu utakmice na asistenciju Mitra Ergelaša. Izjednačio je Luković u devetom minutu, a onda je Ergelaš povratio prednost svom timu u 34. minutu.

Otišlo se na odmor sa tim rezultatom i mirovale su mreže sve do 81. minuta kada je Viktor Živojinović, junak pobede IMT-a asistirao Lukoviću za 2:2. Delovalo je da će domaćin do pobede kada je u 85. minutu Uroš Lazić pogodio za 3:2, a onda šok!

Prvo je Viktor Živojinović upisao drugu asistenciju u 92. minutu i Glišić je ijednačio na 3:3, a junak pobede Živojinović je u 94. minutu postavio konačnih 4:3. Pogledajte golove koii su preokrenuli ovaj meč u nadoknadi vremena: 

Trener domaćina Dragan Aničić je posle utakmice istakao da je utakmica za gledaoce bila spektakularna, ali da on kao trener poražene ekipe nikako ne može biti zadovoljan viđenim. 

"Odlična za gledanje, odlična za gledaoce i mi i IMT igramo ofanzivan fudbal. Imali smo sve u svojim rukama do 91. minuta, mogli pre toga da rešimo meč u našu korist... Onda dva trenutka nepažnje i šok. Izgubili smo utakmicu i šta da radimo?Idemo dalje, Nadam se da je bar publika uživala, pošto sa trenerske strane ne mogu da budem zadovoljan", rekao je Dragan Aničić posle meča. 

Sa druge strane Nebojša Jandrić je bio oduševljen onim što je video na terenu. Njegovi mladi momci su opet odigrali dramatičan meč, a sada su upisali i pobedu. 

"Emocije su na veoma visokom nivou posle ovakve utakmice, ovakve završnice. Mi eto igramo još jednom u Superligi igramo utakmicu za sladokusce, ja verujem se da su svi uživali u tome. Rezultat takav kakav- je, IMT je izgleda ekipa predodređena za ovakve utakmcie. Meni je drago zbog ovih momaka jer Imaju želju ada se pokažu i dokažu na ovom nivou. Vidi se da još ima dosta toga što može da se popravi, ali biće povo izuzetna podstrek za nas", istakao je Nebojša Jandrić. 

BONUS VIDEO: