Dokaz

POLICIJA PREGLEDALA TELEFONE HRVATIMA! Otkriveno šta su pretraživali "Bed Blu Bojsi"

Autor Marina Periškić

Grčki mediji objavili su šta su to hrvatski huligani pretraživali na svojim telefonima.

Izvor: Profimedia

Grčka policija detaljno prečešljava sve dokaze koji bi mogli biti važni za otkrivanje osumnjičenog za ubistvo Grka, koje se desilo pre nedelju dana u Atini, nakon što su hrvatski huligani upali u Grčku prestonicu i izazvali potpuni haos na ulicama grada. Navijači Dinamo Zagreba pretraživali su na svojim telefonima adrese stanova u Atini, u delovima grada Ampelokipi i Marusi, a poslednje što su proveravali je stanica Elrini.

Iako je izašao snimak trenutka kada je uboden Mihalis Kucuris, policija još nije identifikovala počinioca. Analizom podataka iz telefona trebalo bi da se ustanovi kretanje huligana, kao i detaljan plan koji su imali. Policija u Grčkoj objavila je svedočenje šefa osiguranja "Opap Arene", koji navodi da su u blizini stadiona našli još oružja poput štapova, letvi dugih 1,5m i sličnih predmeta. Neki od njih bili su krvavi.

Poslednje što smo saznali jeste da je počeo postupak identifikacije počinioca. Uzet je DNK sa svih pronađenih predmeta od strane policije, kao i tragovi krvi koji su pronađeni kobne noći. Očekuje se da će se rezultati biti objavljeni u četvrtak i da će se saznati ko je od pet glavnih osumnjičenih hladnokrvno ubio Grka.

BONUS VIDEO: