Blista!

NAJBOLJI IGRAČ ZVEZDE ZOVE NAVIJAČE NA STADION: "Što vas više bude, više ćemo golova dati!"

Autor Dušan Ninković

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Žan Filip Kraso poziva navijače na meč protiv Spartaka.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je furiozno počela novu sezonu u srpskom fudbalu - nakon tri kola Superlige crveno-beli su jedini tim sa maksimalnim učinkom. Ubedljive pobede protiv Vojvodine, Napretka i Mladosti ubedile su navijače da veruju u tim Baraka Bahara, koji je još tokom priprema pokazao da bi mogao da bude veoma moćan.

U mašineriji izraelskog stručnjaka za sada se ističe Žan Filip Kraso, koji pogađa, asistira, razigrava i veoma se dobro zabavlja dok je na terenu u Zvezdinom dresu. Upravo je napadač koji je tokom leta stigao u klub pozvao navijače da u što većem broju stignu na stadion "Rajko Mitić" u subotu uveče, kada je na programu meč protiv Spartaka iz Subotice.

"Zdravo Zvezdaši, ovde Žan Filip Kraso. Pozivam vas na utakmicu u subotu. Želimo da ostvarimo još jednu pobedu i treba nam vaša podrška. Čujemo vas i osetimo vašu podršku dok smo na terenu. Što vas je više na stadionu, sve više golova ćemo postizati. Nadam se da ću vas videti u velikom broju u subotu", rekao je napadač koji je jedno od najvećih letnjih pojačanja Crvene zvezde.

Podsećamo, Žan Filip Kraso je na početku nove sezone najbolji fudbaler Crvene zvezde. Na prva tri meča u Superligi napadač iz Obale Slonovače je upisao pet golova i dve asistencije, a u prve dve runde izabran je i za najboljeg igrača cele runde u srpskom šampionatu. Zbog toga je veoma brzo ušao u srca navijača i postao jedan od miljenika publike.

BONUS VIDEO: