Fudbal

ON NEĆE ARAPSKI NOVAC - HVALA, IMAM DOVOLJNO! Dok Ronaldo, Nejmar i ostali TRČE po milione, Saudijci čuli i glasno NE!

Autor Marina Periškić

Poljski golman Vojčeh Ščensni odbio je da igra u Saudijskoj Arabiji.

Izvor: Profimedia

Golman JuventusaVojčeh Ščensni ne želi ni da čuje za saudijsku ligu. Odbio je poljski golman nekoliko ponuda sa Bliskog istoka jer smatra da je dovoljno novca zaradio igrajući fudbal. "Ja u Saudijskoj Arabiji? Dovoljno sam zaradio u životu. Više volim zabavne izazove, a odbrana Juventusovog gola je najbolji mogući izazov”, izjavio je Ščensni.

Mnogo interesovanja bilo je za poznatog golmana, ali on ističe da je pravi izazov za njega klub iz italijanske Serije A. "Vrlo malo čitam o sebi, pa čak i to ko me je sve tražio. Biću Juventusov igrač dokle god me klub želi. Želja da povratimo Skudeto je sve veća, a to mi je dovoljan motiv. Frustrirani smo što u poslednje vreme nismo osvajali trofeje, jer ovaj klub je navikao da osvaja i kad podigneš jedan pehar odmah ti je potreban drugi. Tako će biti ponovo", istakao je Ščensni.

Nije mnogo igrača otišlo putem Poljaka, najpoznatije ime u svetskom fudbalu koje je odbilo da igra u saudijskoj ligi je svakako Lionel Mesi. Za sada, na bliski istok preselio se preko 20 zvučnih imena, a još uvek su velike šanse da se taj spisak proširi. Premijer liga Saudijske Arabije nastavlja se 18. avgusta, a posebno će biti zanimljiva utakmica u subotu gde će se na terenu sastati Sergej Milinković-Savić koji će udariti na Vladimira Stojkovića, Milana Pavkova i Vuka Rašovića.

 BONUS VIDEO:

Lamela gol na Sevilja Juventus
Izvor: YouTube/TV Arena sport