Lepota!

PARTIZANOVE LEPOTICE DOMINIRALE NA TRIBINAMA: Atraktivna navijačica zabrinuto gledala dramu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Atraktivna navijačica Partizana bila vidno zabrinuta dok je njen omiljeni klub igrao veliki evropski meč u Humskoj.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Fudbaleri Partizana su u Humskoj postigli dva gola protiv Sabaha i tako neutralisali prednost koju je gost doneo iz Azerbejdžana, a zatim kroz penal-seriju uspeli da stignu do plej-ofa u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Sva petorica izvođača penala bili su precizni, a Aleksandar Jovanović je u poslednjoj seriji morao dva puta da interveniše i postane heroj svog kluba. Ipak, igrači crno-belih nisu bili jedine zvezde večeri u Humskoj.

Navijačice Partizana privukle su ogromnu pažnju svih ljubitelja fudbala samom svojom pojavoma na stadionu. Atraktivne devojke koje su bodrile crno-bele zapale su za oko i fotografima koji su ih "prepoznali" među gotovo 15.000 navijača, pa su tako nastale fotografije lepotica koje su navijale za srpski tim. Pogledajte neke od njih:

Jedna od navijačica Partizana bila je vidno zabrinuta zbog dešavanja na terenu, dok su se i navijači oko nje hvatali za glavu zbog dešavanja na meču. Crno-beli su vodili veliku evropsku bitnu i "uništavali" teren u Humskoj kako to kaže Igor Duljaj, a ni njoj nije bilo lako da posmatra voljeni klub.

Sa druge strane, veliku pažnju privukla je i crnokosa devojka u uskoj beloj haljini. Ona je rešila da fotoreporterima ponudi nekoliko različitih kadrova, pa je tokom prvog dela meča Partizana i Sabaha bila jedna od najvećih zvezda na stadionu. Pogledajte kako je pozirala lepotica sa tribine stadiona u Humskoj: 

BONUS VIDEO: