Bizarno!

CRVENA ZVEZDA?! ROMELU LUKAKU! Bruka engleskih legendi pred kamerama - pet puta su promašili!

Autor Dušan Ninković

Dvojica nekadašnjih fudbalera videli grb Crvene zvezde, počeli da "lupaju" imena fudbalera, a zatim pogodili tek posle pomoći sa strane.

Izvor: Twitter/SkySportsPL/printscreen

Legendarni fudbaler Gari Nevil i Džejmi Karager već godinama su zanimljiv tandem na televiziji u Engleskoj, ali njihova spontanost često ne donese očekivane rezultate. Igrica koju im je pripremio "Skaj Sport" pokazala je da to što su svojevremeno bili na terenu u isto vreme kad i Nemanja vidić ne znači da su dobro upućeni u njegovu karijeru - srpski defanzivac bio je jedna od zagonetnih ličnosti koju su pogađali na osnovu klubova za koje je igrao, a umesto lakog boda čuli smo nekoliko neobičnih odgovora.

"Pol Ins, Lukaku, Onana", rekao je kao iz topa Gari Nevil kada je video grbove Zvezde, Spartaka iz Moskve, Mančester junajteda i Intera i nijednom nije bio ni blizu. Džejmi Karager je probao sa Darmijanom, a kada su dobili pomoć da je igrao sa Nevilom bivši bek Mančester junajteda je "odvalio" Patris Evra! Karager je upitao da li je reč o poljskom fudbaleru, a nakon dobacivanja sa strane Nevil je pogodio da je reč o Nemanji Vidiću. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Džejmi Karager je razbio Garija Nevila u ovoj igrici. Na kraju je bilo ubedljivih 9:2, a nekadašnji defanzivac Liverpula mogao je da savlada rivala i sa nulom. Karager je redom pogađao Pitera Krauča, Diona Dablina, Džejmsa Milnera, Stiva Finana i Demijana Dafa, pre nego što je došao red na Vidića.

Iako su obojica učesnika lupali gluposti, poen je pripao Gariju Nevilu, a zatim je Karager nastavio da dominira. Pogodio je Džolijena Leskota i Darena Benta pre nego što je Nevil dao tačan odgovor kada su se pojavili bivši klubovi Erika Kantone. Usledila su još dva tačna odgovora Karagera - Bakari Sanja i Rud Gulit za ubedljivu pobedu.

BONUS VIDEO: