Ništa od meča!

PARTIZAN ODLOŽIO MEČ U SUPERLIGI! Evropa u fokusu - crno-beli se spremaju za Dansku!

Autor Dušan Ninković

Nakon velike pobede u Evropi Partizan odlučio da propusti gostovanje u četvrtom kolu Superlige Srbije.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su pobedom nakon boljeg izvođenja penala eliminisali azerbejdžanski Sabah iz kvalifiakcija za Konferencijsku ligu, ali odmora nema - već narednog četvrta crno-bele čeka novi evropski meč. Ekipa Igora Duljaja putovaće u Dansku na prvi meč plej-ofa protiv Nordjselanda, a zbog tog susreta tim iz Humske odlučio je da odloži utakmicu u Superligi!

Kako prenosi "Telegraf", Partizan će sebi "kupiti" vreme za pripremu dvomeča protiv Danaca tako što će odložiti susret koji je za vikend trebalo da igra protiv Radničkog u Kragujevcu! Kao i svi ostali timovi koji igraju evropska takmičenja, Partizan ima pravo da odloži jedan prvenstveni meč u sezoni, a crno-beli su odlučili da to pravilo iskoriste sada, kako bi se odmorili od napornih 120 minuta i pripremili za narednog evropskog rivala.

Podsećamo, Partizan je u tekućom šampionatu Srbije osvojio sedam bodova u prva tri kola. Nakon remija (3:3) u Bačkoj Topoli crno-beli su upisali dve pobede, protiv Vojvodine (2:0) u Novom Sadu i niški Radnički (2:1) u Beogradu. Naredni meč u Superligi Srbije Partizan će igrati u petom kolu takmičenja, kada u Humskoj bude gostovao Javor.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: