ODLAZAK

ZVEZDIN "BISER" OTIŠAO U SLOVENIJU! Nije hteo da ide u OFK Beograd, pa napustio Srbiju

Autor Milutin Vujičić

Mladi ruski fudbaler Jegor Prucev će ove sezone sticati minutažu u Sloveniji.

Izvor: MN Press

Ruski fudbaler Jegor Prucev propustio je najveći deo priprema Crvene zvezde zbog povrede i još nije igrao ove sezone, što je bio jasan znak da ga Barak Bahar nema u planovima. Zbog toga se tražilo rešenje da mladi fudbaler igra i ne stagnira u razvoju, pa je na kraju doneta konačna odluka da ode na pozajmicu u Sloveniju. Spominjalo se nekoliko klubova, pre svih Radomlje, ali će Prucev ipak biti pozamljen Celju na godinu dana, potvrđeno je za MONDO.

Prvobitno je planirano da Jegor Prucev bude na dvojnoj registraciji za OFK Beograd i Crvenu zvezdu, na šta se Rus usprotivio jer nije želeo da igra u Prvoj ligi Srbije, ali klub mu oko toga nije napravio problem nego su želeli da zajedno dođu do rešenja pošto ga imaju u planovima za budućnost.

Da je tako, to govori i pasoš Srbije koji je dobio nedavno i više se ne vodi kao stranac u srpskom fudbalu, pa se čak sve više spominje mogućnost da zaigra i za mladu reprezentaciju Srbije. Prethodne sezone je na pojedinim utakmicama kod Miloša Milojevića ostavljao dobar utisak i na kraju je "nakupio" 11 nastupa u kojima je zabeležio i jednu asistenciju, međutim u novom sistemu Baraka Bahara nije bilo mesta.

Podsetimo, Jegor Prucev je došao prošlog leta u Crvenu zvezdu u transferu vrednom 900 hiljada evra, a nastupa na mestu ofanzivnog mesta.

BONUS VIDEO: