PRIMETILI?

MESI BEZ NJEGA NE MOŽE DA ODE NI U WC! Bekam zaposlio muškarca koji Lea PRATI U STOPU, čak i na utakmici (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Lionel Mesi u svakom trenutku uz sebe ima muškarca kome je posao da ga čuva, a to nisu mogli ni najbolji defanzivci sveta.

Izvor: Profimedia

Najbolji fudbaler svih vremena Lionel Mesi stigao je ovog leta u Inter iz Majamija i za kratko vreme je podigao taj klub na noge, a istovremeno i popularizovao fudbal u SAD. U prvi mah Mesi je mislio da će možda moći da živi neometano, zato je sa porodicom opušteno kupovao u supermarketu, ali vrlo brzo je shvatio da će mu biti potrebna pomoć telohranitelja na svakom koraku, posebno kada se približi stadionima.

Tako je vlasnik kluba Dejvid Bekam vrlo brzo reagovao i zaposlio muškarca koji u stopu prati Lionela Mesija, pa su čak i navijači primetili da je na skoro svim fotografijama i snimcima koje prave uoči Interovih utakmica. Telohranitelj čiji identitet nije otkriven, gotovo da Mesija ne pušta samog ni u toalet.


Čim se Mesi odvoji i recimo izađe iz klupskog autobusa - nastaje haos oko njega i svi navijači žele da se fotografišu sa njim. Tu "uskače" telohranitelj i mora da "čuva" Mesija i pazi da mu se neko ne približi preblizu, pošto uvek postoji opasnost da neko želi i da ga povredi iz nepoznatog razloga. Takođe, nemilosrdni telohranitelj ima zadatak i na utakmicama - pa ga navijači viđaju i kako trči za Leom kraj terena i pazi da neko ne utrči da ga zagrli!?

Podsetimo, Mesi je sa Interom stigao i do finala Liga kupa Severne i Centralne amerike gde će se sa Nešvilom boriti za prvi trofej u istoriji kluba, a i na tom meču će telohranitelj morati da pazi na njega, posebno ako navijači utrče na teren...


BONUS VIDEO: