Fudbal

Zlatibor (Čajetina) – Sloga (Požega) (subota, 19. avgust, 17:30)

Izvor Promo

Prvo kolo Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Izvor: Promo

Protekla sezone za Zlatibor iz Čajetine nije bila onakva kakvu su očekivali i završili su na poslednjem mestu prvoligaškog karavana i preselili se u Srpsku ligu – grupa Zapad. Kako vesti kažu, neće Zlatiborci dozvoliti da ih jedna loša sezona povuče u još jednu i sada su u najužem krugu favorita za visok plasman.

S druge strane, Sloge je prošle sezone u ovoj ligi završila na veoma dobrom četvrtom mestu i njene ambicije sežu daleko više od toga. Zato nas već u prvom kolu očekuje duel ekipa koje će ciljati vrh tabele.

Posle nekoliko sezone će se ponovo sastati ova dva kluba, tačnije prvi put od sezone 2017/18. kada su direktno odlučivali o plasmanu u Prvu ligu. Tada je do poslednjeg kola Sloga bila na vrhu, ali je odigrala 0:0 u Priboju, a Zlatibor je pobedom u Topoli obezbedio prvo mesto i plasman u viši rang. Pomenute sezone, Zlatibor i Sloga su u međusobnim mečevima podelili bodove – 0:0 i 1:1.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.