Fudbal

FATALNA BRUNA RONI SUZE ZBOG NEJMARA I SAUDIJSKE ARABIJE: Neće luksuz i milione, ali mora da ide sa Brazilcem! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Bruna Bjankari nije planirala da Pariz zameni Rijadom, ali zbog Nejmara će to morati.

Izvor: Instagram/brunabiancardi/printscreen

Pari Sen Žermen je zadovoljan, u Al Hilalu su presrećni, Nejmar kaže da je srećan, samo lepa Bruna plače! Brazilski superstar je napravio još jedan veliki transfer u karijeri i prešao je iz PSŽ-a u Al Hilal za 90.000.000 evra, a to je teško palo njegovoj partnerki.

Lepa Bruna Bjankardi nije dobro podnela odlazak svog dečka u Aziju i snimljena je kako plače dok ga ispraća na aerodrom! U Saudijsku Arabiju su do sada otišli Kristijano Ronaldo, Karim Benzema, Sergej Milinković-Savić, Marcelo Brozović i mnogi superstarovi, a za njima se zaputio i problematični Brazilac. 

Bruna Bjankardi je njegova dugogodišnja ljubav, mada je njihova veza vrlo burna. Raskidali su mnogo puta, imali su puno uspona i padova, ali otkako je zatrudnela sa njima ponovo su zajedno. Pogledajte kako ona izgleda:

Bruna je manekenka i influenserka i ima ogroman broj pratilaca na instagramu. Ipak izgleda da će ona moći da otputuje u Saudijsku Arabiju sa svojim izabranikom. Tako vladaju šerijatski zakoni i samo venčanim parovima je dozvoljeno da žive zajedno. 

Kristijano Ronaldo je zatražio posebnu dozvolu kako bi Georgina Rodrigez mogla da se useli sa njim i naravno da je dobio, a verovatno će i Nejmar probati da u okviru svog neverovatnog ugovora ispregovara nešto slično. Pogledajte kako se Bruna oprostila od Nejmara:

Ova 29-godipnja lepotica neutešno plače dok se oprašta od prijateljica, a Brazilki je očigledno i pored svog luksuza u kome će živeti teško pao odlazak. Nejmar je u Rijad doputova sa Brunom, ali i sa sinom iz prethodne veze Davidom Lukom. Nejmar će u Al Hilalu godišnje dobijati 100.000.000 evra, a živeže u kući sa 25 soba, dobiće nekoliko luksuznih automobila...

BONUS VIDEO: