ŠTA KAŽE?

TO MI SE UOPŠTE NIJE SVIDELO! Zvezda pobedila 3:0, ali Bahar TRAŽI JOŠ: Lučić kao Katai? Hm...

Autor Milutin Vujičić

Trener Crvene zvezde Barak Bahar želi još više od svojih fudbalera.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je savladala Spartak 3:0 (3:0) i sav posao je završila u prvom poluvremenu, pa trener Barak Bahar nije zadovoljan što su u nastavku utakmice njegovi igrači igrali malo opuštenije, što je rival mogao da kazni. Na konferenciji za medije posle meča kazao je da su igrali korektno, ali da su u prvom poluvremenu bili mnogo bolji, dok u drugom to nisu uspeli da poprave na način na koji je Izraelac zamislio.

"Na kraju, došlo je do toga da utakmica bude slabijeg tempa i zbog toga moramo da popravimo neke stvari. Nije mi se svidelo drugo poluvreme, jer znam da možemo i moramo da budemo bolji. Pre svega, moramo da postižemo više golova, da bolje igramo presing, a ne da dozvolimo rivalu da kontroliše utakmicu više nego što treba", kazao je Barak Bahar.

Zahtevni trener crveno-belih je rekao da je najvažnije da igrači "budu zdravi i spremni" i da ima još sasvim dovoljno vremena do Lige šampiona kako bi se pripremili za najveće izazove, pa tako "razmišljaju o svim opcijama". Pohvalio je i atmosferu koju su napravili navijači, dodajući da je siguran da će biti još bolje kada se vrate oni koji su na godišnjim odmorima i tako bude još više publike na stadionu "Rajko Mitić".

Navikli smo da ne voli da izdvaja svoje igrače i komentariše, ali nakon sjajne utakmice Vladimira Lučića počela su poređenja sa Kataijem. "Aleksandar Katai zaslužuje poštovanje. Lučić je bio veoma dobar, napadao je i imao želju da postigne gol, bio je odličan danas, ali mora da nastavi da pruža kvalitetne partije", zaključio je Bahar.

Podsetimo, Crvena zvezda je do pobede došla golom Bukarija u 20. minutu, odnosno autogolovima Bogićevića u 24. i Filipa Manojlovića u 45. minutu. Naredni meč prvak Srbije igra idućeg vikenda protiv Voždovca u gostima.

BONUS VIDEO: