TUŽNO

SRCEPARAJUĆE! MAJKA UBIJENOG NAVIJAČA BILA NA UTAKMICI U ATINI: Fudbaler u suzama otkrio šta joj je rekao!

Autor Nemanja Stanojčić

Majka ubijenog navijača Mihalisa Kacurisa bila je na stadionu na utakmici protiv Dinamo Zagreba.

Izvor: Profimedia

AEK je posle drame izbacio Dinamo Zagreb iz Lige šampiona (2:2, ukupno 4:3). U neverovatnom meču u Atini hrvatski tim vodio je sa 2:0, a onda je u sudijskoj nadoknadi primio dva gola, pogodak za prolaz dao je Hrvat Domagoj Vida. Meč u prestonici Grčke ipak je bio u znaku ubijenog navijača Mihalisa Kacurisa (29). Njegova majka bila je na tribinama.

Ona i njegov ujak su smogli snage da dođu i da budu na stadionu i pruže podršku klubu za koji je tragično nastradali Mihalis navijao. Posle meča je Serhio Arauho, strelac prvog gola, imao srceparajuću poruku u kojoj se borio sa suzama. "Rekao sam Mihalisovoj majci 'izvinite'. Rekao sam joj da sam tužan jer ne možemo da pomognemo ljudima da razumeju da je fudbal igra koja traje 90 minuta na terenu", izgovorio je Arauho.

Nastavio je da priča sa knedlom u grlu. "Mnogo mi je žao, izvinio sam joj se. Mi, koji smo u fudbalu smo sebični. Hajde da vidimo ovo kao igru bez nasilja, samo tako će ovaj sport biti lepši za sve", dodao je Arauho. Podsećanja radi, uoči prvog meča koji je trebalo da se odigra u Atini su navijači zagrebačkog Dinama došli u Grčku i u tuči sa pristalicama AEK-a nastradao je Mihalis.

BONUS VIDEO: