Fudbal

Rađevac (Krupanj) – Mačva 1929 (Bogatić) (nedelja, 20. avgust, 17:00)

Izvor Promo

Prvo kolo Kolubarsko-mačvanske zone, samo na Xtip Stream-u!

Izvor: Promo

Minule sezone, Srpska liga – grupa Zapad bila je veoma interesantna, kako u borbama za šampiona između Smedereva i Borca iz Čačka, tako i za opstanak gde je osam ekipa bilo u razmaku od svega četiri boda, a iz lige je ispalo pet ekipa.

Dve od tih pet gledaćemo u duelu na startu sezone u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, Rađevac i Mačvu 1929. Tim iz Bogatića bio je prvi „ispod crte“ minule sezone sa samo bodom manje od Reala iz Podunavaca koji se spasao, a Rađevac je završio pretposlednji sa dva boda manje od Mačve.

Delovalo je kao da oba ova tima imaju kvaliteta da se zadrže u Srpskoj ligi, ali zato implicira da će biti u krugu najužih favorita za dobre igre u Zoni i možda ekspresni povratak u treći rang.

U nedelju, 20. avgusta od 17:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite meč Kolubarsko-mačvanske zone, između Rađevca iz Krupnja i Mačve 1929 iz Bogatića.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.