AUUU

SRBINA HTELI DA BIJU U ARABIJI! Stojković krenuo da slavi, pa je izbio HAOS - igrači ga jurili, navijači ga gađali!

Autor Nemanja Stanojčić

Vladimir Stojković odigrao je odličan meč protiv Al Hilala, a onda je krenuo haos posle utakmice...

Izvor: Printscreen/Twitter/Hilalstuff

Vladimir Stojković (40) ukrao je šou Nejmaru. Brazilac je došao kao veliko pojačanje, predstavljen je pred punim stadionom, pa je onda Al Fejha "ukrala" bod Al Hilalu zahvaljujući bravurama iskusnog srpskog golmana (1:1). Primio je jedan gol od tima koji je predvodio Sergej Milinković-Savić, pa je posle meča nastao potpuni haos.

Stojković je odlučio da proslavi svoju dobru partiju i okrenuo se ka publici, a navijači domaćeg tima to nisu prihvatili. Prvo su ga igrači Al Hilala jurili po terenu i tražili da prestane da slavi i da spusti ruke, što je Vladimir odbio i nastavio je da slavi. Onda su se umešali i njegovi saigrači i još neki igrači protivničkog tima i uspeli su da ga sklone od tog dela.

Međutim, kada je došlo vreme za povratak u svlačionicu navijači domaćeg tima su ga gađali čim god su stigli. Na snimku se vidi da je podigao ruke i pokrio lice kako ga ne bi pogodili u glavu. Uspeo je da uđe u tunel. Inače, Al Fejhu sa klupe predvodi Vuk Rašović, a Milan Pavkov je takođe bio na terenu, od 86. minuta.

BONUS VIDEO: