Fudbal

RASULO U ZAGREBU - DINAMO OTPUSTIO TRENERA! Ekspresno stigla zamena posle drame i ispadanja iz Lige šampiona

Autor Nemanja Stanojčić

Dinamo iz Zagreba otpustio je Igora Bišćana doveo Sergeja Jakirovića.

Izvor: Profimedia

Potpuno rasulo u Dinamo Zagrebu. Posle užasa i tragedije u Atini kada je ubijen navijač AEK-a Mihalis Kacuris hrvatski tim je ispao iz Lige šampiona. U revanšu je izgubio posle drame od tima iz Atine i onda je otpustio trenera Igora Bišćana. Između svega toga je stigla i kazna UEFA i zabrana za navijače kada su gostovanja u pitanju.

Hrvatski klub oglasio se saopštenjem na svom sajtu. "Doneli som odluku o prekidu saradnje sa gospodinom Bišćanom koji više nije trener Dinama. Vodio je tim na 17 zvaničnih utakmica, ostvario je 10 pobeda, pet remija i dva poraza. Zahvaljujemo mu se na ostvarenim rezultatima i želimo im puno sreće u budućnosti", navodi se u saopštenju.

Samo par sati posle tog saopštenja stiglo je novo. Sergej Jakirović seo je na klupu. "Gospodin Jakirović novi je glavni trener tima. Doskorašnji strateg Rijeke preuzeće kormilo od ponedeljka i debitovaće u četvrtak protiv Sparte iz Praga u prvoj utakmici plej-ova Lige Evrope. Sa njim dolazi i stručni štab koji je do sada sarađivao sa njim u Rijeci", poručili su Zagrepčani.

BONUS VIDEO: