Znate je?

ZBOG NJE OSTAVIO TRUDNU DEVOJKU, MAJKA GOVORILA "NEMOJ": Svi ga znaju po vezi sa 12 GODINA starijom, a neki i po fudbalu

Autor Mladen Šolak

Uz ime ovog italijanskog fudbalera zauvek će se vezivati i njeno - rumunske lepotice sa 1,2 miliona pratilaca na Instagramu.

Izvor: Instagram/avfcofficial/officialmadalinaghenea

Poznati italijanski fudbaler Nikolo Zaniolo (24) nastavio je da se seli i stigao je ovog avgusta u Aston vilu, na pozajmicu iz Galatasaraja. Nekad veliki talenat Serije A, koji je prošle sezone iz Rome otišao u Galatasaraj, na novom je početku u Premijer ligi i biće to veliki test i za njegov talenat, ali i za njegovu fizičku spremu, nakon što je jako mlad morao na dve teške operacije kolena.

U periodu tokom kojeg silom prilika više nije igrao nego što jeste, Zaniolo je bio poznat i kao zvezda tabloida, koji su se bavili njegovim privatnim životom. A on im je konstantno davao novi materijal.

Zaniolo je pre tri i po godine javno objavio da se rastaje sa tadašnjom devojkom Sarom Skaperotom, koja je u tom trenutku bila trudna. Iz njihove veze rodio se sin Tomazo, a Nikolo je u međuvremenu javno priznao da je u vezi sa jednom od najlepših žena Italije, Rumunkom Madalinom Geneom. Ona je 12 godina starija od njega i ima ćerku iz prethodne veze. Nakon raskida sa fudbalerom, ona je sada u vezi sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim. Pogledajte kako izgleda Madalina (36):

U međuvremenu, za vreme Zaniolove veze sa Rumunkom, njegova majka je javno govorila da je protiv toga što su zajedno. "Apsolutno se ne slažemo sa tim da viđa tu ženu, koja nije mnogo mlađša od mene. Pokušavamo da dopremo do njega, da ga ubedimo da razmišlja pažljivo, ali nažalost njegova priča su medijski naslovi. Neki ljudi govore da mu dajemo loš savet, ali govorili smo mu sasvim suprotnom o ovome", govorila je ona.

Madalina Genea je glumila u nekoliko filmova, a pojavila se kao Sofija Loren i u "Gučijevima". Pre Ridlija Skota, za svoje filmove angažovao je i Paolo Sorentino, a glumila je i u spotovima poznatog italijanskog pevača Erosa Ramacotija. Naravno, redovna je zvezda crvenog tepiha na festivalima u Kanu i Veneciji:

Dok je Zaniolo bio sa njom, njegova prethodna partnerka, Sara, javno ga je kritikovala zato što nije prisutan kraj nje dok je iščekivala porođaj. "Odlučila sam da razjasnim neke stvari, jer je moja jaka želja da rodim sina u najmirnijoj mogućoj atmosferi, bez opcije da bilo šta ostavim nedovršeno. Tomaso je plod ljubavi dvoje ljudi. Bio je željen, iščekivan i otkriće njegovog dolaska proteklo je u atmosferi zajedničke radosti. Onda se nešto promenilo i odjednom sam se našla na stazi roditeljstva sama, bez ikakve podrške. Strah koji sam osećala na početku, zbog odsustva očinske figure, odjednom je prerastao u snažno razočaranje".

"Nekoliko puta sam pokušala da ga uvedem u sve, ali bez uspeha. Svi moji pokušaji da stupim u kontakt sa njim bili su neuspešni, čak me je i blokirao na društvenim mrežama i na Vacapu. Suočila sam se sa čvrstim komunikativnim i emotivnim zidom. Nadam se da će ti zidovi biti srušeni i da će Nikolo konačno naći hrabrost da se emancpiuje i da se suoči sa svojim osećajima, da otvori svoje očinsko srce da bi uživao u svoj radosti koju donosi roditeljstvo", napisala je Sara Skaperota uoči porođaja.

I zaista, nakon rođenja njihovog sina, Nikolo Zaniolo bio je uslikan kako sa bivšom partnerkom i sinom uživa na odmoru, a te slike su osvanule i na naslovnim stranama popularnim magazina u Italiji. U tom periodu je igrao u Rimu, ali se nije dugo zadržao u svlačionici Žozea Murinja, sa kojim se rastao prošle godine i preselio u Tursku. To je bio početak njegovog putovanja koje je sada nastavljeno u Engleskoj. Pogledajte kako ga je u Aston vili dočekao šampion sveta, golman Emilijano Martinez: