ŠTA SE DEŠAVA!?

NESTAO FUDBALER HRVATSKOG KLUBA! Policija pronašla njegov PORŠE, sumnjaju i na otmicu!?

Autor Milutin Vujičić

Policija u Mađarskoj i Hrvatskoj je na nogama posle nestanka fudbalera.

Izvor: YouTube/GoricaTV/Screenshot

Irački fudbaler Hamid Abdula Talal nestao je nakon što je stavio paraf na ugovor sa hrvatskim klubom Goricom, prenose mediji u regionu. Pre samo 13 dana na zvaničnom sajtu Gorice predstavljen je kao novo pojačanje, dao je intervju za klupski TV kanal, a sada ga nema nigde. 

Prema pisanju hrvatskih medija, Hamid Abdula Talal je u subotu (19. avgusta) otišao iz Hrvatske u Budimpeštu kako bi iz svog stana doneo potrebnu dokumentaciju za registraciju u novom klubu i kako bi se preselio u Veliku Goricu, međutim od tada mu se gubi svaki trag. Poslednji kontakt imao je sa svojim agentom u ponedeljak ujutru, posle čega je kontaktirana policija u Mađarskoj koja "češlja" teren.

Ništa nije slutilo na nestanak fudbalera iz Iraka pošto je u ponedeljak objasnio svom agentu da se pakuje i kreće u Veliku Goricu gde će biti već za popodnevni trening, međutim na njega nije stigao. Policija iz Mađarske je u međuvremenu locirala njegov beli "porše" švedskih registarskih oznaka, ali fudbaler nije bio u njemu.

Usled svega što se dogodilo, za sada se ne isključuje ni otmica kao mogući razlog nestanka, ali za sada nema drugih detalja koji bi pomogli policiji da reši neobičan slučaj. Što se tiče Talala, još kao mlad je izbegao u Švedsku, čiji pasoš ima, gde je nastupao za manje poznate klubove poput Hesleholma, Karlstada, Ulmea i tako dalje... Igrao je u Sloveniji za Tabor Sežanu i poslednji klub pre potpisa za Goricu bio mu je mađarski Zalaegerseg.

BONUS VIDEO: