Fudbal

BILJO, POGREŠIO SAM SVE... OVO JE UŽIVO? IJAOOO! Hit scena sa Partizanove konferencije (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Partizanov fudbaler Aranđel Stojković zbunio se pred kamerama, pa je portparolka kluba Biljana Obradović morala da mu uskoči u pomoć. Pogledajte tu simpatičnu scenu.

Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

U najavi utakmice Nordšjeland - Partizan (četvrtak, 18.30), pred novinare u Danskoj izašli su trener crno-belih Igor Duljaj i desni bek Aranđel Stojković. Nakon što je Duljaj govorio o očekivanjima, na red je došao Stojković, koji je na početku epizode u Humskoj ostavio odličan utisak na terenu. Pred kamerama će mu biti potrebno još malo vremena da probije tremu.

"Pričao sam sa Šćekom i Markovićem o prošloj utakmici (protiv Nordšjelanda). Pričali su mi da je utakmica ovde bila teška, da su energična ekipa, težak protivnik, da su mladi, nadahnuti, uigrani, poletni... Nas takođe očekuje teška utakmica", rekao je Stojković i shvatio da se zbunio, pa se okrenuo ka portparolki crno-belih, Biljani Obradović.

"Pogrešio sam sve... Ovo je uživo? Ijao! Pa, ne to samo...", dodao je on.

Dok ga je trener Igor Duljaj potapšao po nozi i tako ohrabrio, portparolka crno-belih mu je olakšala situaciju. "U lajvu smo i idemo dalje, svi znamo da će biti teška utakmica, mnogo toga se promenilo od 2018...".

"Jeste, moramo da pokažemo na kom smo nivou, kakav smo tim i da pobedimo", dodao je Stojković. "Nisam znao da je uživo. Ne bih pristao", nasmejao se Stojković na kraju "presa".

Aranđel Stojković Biljana Obradović
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd