MAESTRO

MESI NE MOŽE DA STANE! "Izmislio" preokret u 97, pa odveo Inter u JOŠ JEDNO FINALE - pogledajte! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Lionel Mesi se fantastično snašao u Interu iz Majamija i preko noći je postao najbolji njihov igrač.

Izvor: Profimedia/Kevin Schultz/CSM

Inter iz Majamija nije mogao da pobedi bukvalno nikoga, a onda su potpisali Lionela Mesija i od tada - njih niko ne može da pobedi. Bez obzira što u svojim redovima sada imaju najboljeg fudbalera svih vremena, doduše u poznim godinama, ali teško da je iko očekivao da će za 180 stepeni okrenuti igre kluba iz Majamija i da će postati sila broj jedan u SAD. To je potvrđeno i prethodne noći u polufinalu US Opena...

Mesi nije uspeo da se upiše u strelce, prvi put posle sedam utakmica, ali je bio najbolji igrač svog tima i sa dve asistencije je režirao nestvaran preokret i pobedu nad Sinsinatijem. Na semaforu je pisalo 2:0 za Sinsinati, da bi Mesi prvo asistencijom za Kampanju u 68, a onda još boljom u 97. za istog igrača - meč odveo u produžetke.

Tamo smo videli po još jedan gol na obe strane - Martinez u 93. za Inter i Kubo u 114. za Sinsinati - da bi pobednik bio odlučen posle boljeg izvođenja penala. Mesi naravno svoj nije promašio, a dočekao je na drugoj strani da Haglund ne bude precizan i na taj način se Inter plasirao u još jedno finale. Protiv Hjustona će se boriti za pehar US Opena, što bi mogao da bude drugi trofej za Inter od dolaska Mesija. Do njega nisu imali ni jedan jedini.

Pogledajte majstoriju Mesija o kojoj priča cela Amerika:


BONUS VIDEO: