SKANDAL

DAO SAM MU GOL, A ONDA SE UBIO! Sraman komentar Čileanca - kako je moguće da priča OVAKVE stvari!? (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Arturo Vidal je ponovo nepromišljenim rečima napravio pometnju.

Izvor: Profimedia/Gabriel Machado/AGIF/Sipa USA

Čuveni čileanski fudbaler Arturo Vidal (36) poznat je po mnogim kontroverzama van terena, a još jednom je pokazao da mu je "jezik brži od pameti". Vidal je tokom razgovora na platformi "Tvič" dao izuzetno ružan komentar o nekadašnjem nemačkom golmanu Robertu Enkeu koji je 2009. godine izvršio samoubistvo zbog depresije i nije mislio da je time učinio ništa loše, što je tek posebno razljutilo fudbalske navijače.

"Da, to je bio moj prvi gol u Evropi za Bajer...", rekao je Arturo Vidal dok je komentarisao gol koji je postigao protiv Enkea na meču Hanovera i Bajera, ali se nije samo na tome zaustavio i bez imalo ukusa je potom dodao: "Hej, taj golman je posle toga upao u depresiju i ubio se".

Ton kojim je Arturo Vidal opisao Enkea bio je vrlo neprimeren i zato navijači traže izvinjenje od Čileanca, ali ako znamo šta je sve radio tokom karijere - teško da će ga i dobiti. Vidal je inače od ovog leta postao član brazilskog Atletiko Paranaensea, a pre toga je igrao za Kolo Kolo, Bajer Leverkuzen, Juventus, Bajern Minhen, Barselonu, Inter i Flamengo. Osvojio je praktično sve sem Lige šampiona, dok sa Čileom ima i dva pehara Kopa Amerike.


BONUS VIDEO: