Fudbal

Cash out pravi milionere

Autor Stefan Stojanović

Evo još jednog primera koji pokazuje blagodet Cash out-a jer je u MerkurXtip-u rođen još jedan milioner. Na uloženih svega 200 dinara, ovaj igrač je gađao 28 parova i pokušao da „skine“ maksimalu od 10.000.000 dinara.

Izvor: Promo



Počevši od 13. avgusta kada je tiket uplaćen, iskoristio je činjenicu da u MerkurXtip-u ponuda dobacuje i do dve sedmice unapred i slagao mečeve. Od Premijer i Bundeslige, koje su kombinovane u dva kola, preko kvalifikacija za Evro-kupove i do uzimanja Cash out-a pogođena su 24 para.

U ovom slučaju, kada ste toliko blizu maksimale i 10 miliona dinara, sve se menja. Novac je nadohvat ruke i uvek postoji ono „ali“. Šta ako kiksne Arsenal, taj Kristal palas je čudna ekipa? Na kraju, videli smo da su „tobdžije“ slavile minimalcem, ali ovaj igrač je pre meča odlučio da ga 4.220.000 dinara sasvim zadovoljava i naplatio ovu majstoriju, ne razmišljajući šta će biti kasnije.

Preostala tri meča iz Bundeslige, gotovo smo sigurni, neće ni gledati, osim ako ne odigra ponovo neku bravuru poput ove.
U svakom slučaju, čestitamo igraču koji je ovim tiketom mnogima postavio domaći zadatak!