Fudbal

PARTIZAN NAŠAO NOVOG TRENERA! Savo Milošević se vraća pod JEDNIM USLOVOM

Autor Mladen Šolak

Partizan bi do četvrtka trebalo da dobije novog šefa stručnog štaba, piše Sportski žurnal

Izvor: MN Press, Vladimir Markovic

Partizan će promeniti trenera posle utakmice protiv Javora u nedelju, jer će umesto Igora Duljaja na klupu opet sesti Savo Milošević. Prema pisanju "Sportskog žurnala", to će se dogoditi pod jednim uslovom - da legendarni napadač i potom šef struke crno-belih prihvati poziv iz Humske, a da se ne predomisli kao prošli put prošlog leta, kada je odustao pred potpisivanje ugovora, a ekipu umesto njega preuzeo Gordan Petrić.

"Razgovori ljudi iz Partizana sa Miloševićem traju od petka, kad se nekadašnji reprezentativac i trener crno-belih vratio sa letovanja u Grčkoj. I ne u Beogradu, nego u Ivanjicu, gde prisustvuje Nušićijadi", navedeno je u tekstu.

Partizan je posle debakla u Danskoj pred bolnom eliminacijom iz Evrope i realnost je da će od sledeće nedelje do kraja sezone igrati samo mečeve u granicama Srbije. Milošević (49) sedeo je na klupi Partizana od marta 2019. godine do 1. septembra 2020. godine i u tom periodu izborio evropsko proleće sa crno-belima u Ligi Evrope i osvojio Kup Srbije. Potom je vodio Olimpiju iz Ljubljane, ali se u njoj zadržao dosta kraće, samo 16 utakmica u periodu od juna do oktobra 2021. godine.

HOĆE DA IGRA KAO KLOP

Da li će sledeće nedelje, pred revanš protiv Nordšjelanda, početi njegov drugi mandat u Humskoj? On je u više navrata govorio o tome kako je želeo da njegov tim igra. "U Partizanu i Olimpiji nisam imao dovoljno vremena da primenim svoju filozofiju za koju bih rekao da je najbliža onome što radi Jirgen Klop. Pokušavao sam to da primenim i u jednom i u drugom klubu i neću od toga odustati ni u budućnosti. To je ofanzivan fudbal sa brzom pas igrom i brzom reakcijom", kazao je Milošević.

BONUS VIDEO: