Fudbal

HAOS I TUČA U SUPERLIGI! Spektakl od fudbala, a onda je sve eksplodiralo na terenu (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Golovi, odbrane, prilike... Kulminiralo je velikom tenzijom u Lučanima.

Izvor: Arena sport/screenshot

Haos na kraju utakmice u Lučanima, Mladost - Vojvodina2:2. Fudbaleri dva tima ušli su u veliki sukob, u kojem je umalo izbila velika tuča, ali se srećom sve završilo na manjem sukobu. Na kraju sjajnog, uzbudljivog meča sudija isključio je igrača Lučanaca Milana Joksimovića, dok je igrač Vojvodine Aleksandar Busnić ležao na travi. Pogledajte scene haosa, koje ipak neće baciti u drugi plan sjajan meč, u kojem su viđeni golovi, ali i sjajne odbrane Lazara Carevića pred golom Voše i Saše Stamenkovića, nekadašnjeg golmana Zvezde koji je najzaslužniji za to što Mladost nije izgubila.

Dvostruki strelac za Mladost bio je mladi napadač iz Obale Slonovače Jakuba Silu. Prvi gol je dao 7. minutu za 1:0, a drugi u 42, za 2:2 i malo ko je pomislio da će to biti konačan rezultat. Nakon što je VAR proverio situaciju, sudija Danilo Nikolić potvrdio je da se Silu na ispravan način aktivirao posle asistencije iskusnog Marka Mirića i savladao Lazara Carevića pre pauze.

Između ta dva gola, u centru pažnje na drugoj strani bio je bek Vojvodine Andrija Radulović, pojačanje iz Crvene zvezde koje je došlo ovog leta. Posle njegovog udarca sa desne strane lopta je zakačila igrača domaćih Marka Tomića i završila iza leđa večeras odličnog Stamenkovića. Drugi gol Vođe takođe je bio delo Radulovića, jer je bio na pravom mestu da ubaci loptu u mrežu nakon "povratne" lopte Dejana Zukića. Lučanci su uzvratili na to opisanim golom Silua i šteta što je velika nervoza na kraju meča učinila da se situacija na nekoliko trenutaka otrgne kontroli.

"Išli smo na pobedu, probali smo, bili smo blizu. Lučanci su odigrali dobru utakmicu, njihov golman još bolju od svih. Žao mi je što smo u nekim momentima ušli u neku trku nepotrebnu, nervozu, tu moramo još da se vaspitavamo, mi moramo da radimo naše, a ovo drugo ima ko da gleda. Golmani? Odlični su bili, obojica. i naš je bio odličan, a i njihov, Iali su i oni šanse, ima tu igrača koji su nam se priključili naknadno i ne mogu da isprate ono što mi hoćemo, a moraju da igraju. Znamo šta nam je činiti, idemo na gol više", rekao je posle meča za TV Arena sport zadovoljni trener Vojvodine Ranko Popović.

"Čestitam mojim igračima, nadam se da su i navijači uživali. Generalno, primili smo dva gola, autogol, drugi iz neke greške. Treba analizirati, videti... Idemo dalje, 2:2 je realan rezultat", rekao je trener Mladosti Igor Savić.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt