Hit!

ĐANI ĆURČIĆ ZAPEVAO NARODNJAKE U LONDONU: Žurka na ulicama pred DERBI Premijer lige! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Saša "Đani" Ćurčić pred navijačima Arsenala i Fulama u Londonu zapevao tri dobro poznata srpska narodnjaka.

Izvor: Instagram/sasacurcicofficial/printscreen

Nekadašnji fudbaler, veliki boem i kontroverzni učesnik rijaliti programa Saša "Đani" Ćurčić čest je gost na mečevima Premijer lige koju je svojevremeno igrao i drugim sportskim događajima u Engleskoj. Tako je bivši igrač Partizan prisustvovao meču Arsenala i Fulama, malom londonskom derbiju u okviru trećeg kola elitnog fudbalskog ranga u Engleskoj. Osim same utakmice, Saša je posetu stadionu "Emirejts" iskoristio i da zapeva ispred njega, što su mogli da vide njegovi pratioci na društvenim mrežama.

Poznati narodnjaci - "Treba mi rame tvoje" Nade Topčagić, "Jesen sedamdeset i neke" Miroslava Ilića i "Grešnica" istog izvođača našli su se na rwepertoaru nekadašnjeg fudbalera, koji je glas pustio baš ispred stadiona. Dok je on snimao materijal za društvwene mreže iza leđa se videla tribina stadiona u Londonu, ali i navijači koji su prilazili stadionu na kojem se odigravao jedan od najzanimljivijih mečeva trećeg kola Premijer lige.

U kratkom obraćanju pratiocima između muzičkog bloka Saša Ćurčić je za sebe napomenuo da je nesuđeni zet Donalda Trampa! Sudeći po igračkim danima njegove karijere - čiji deo je proveo i u SAD - Đani je možda stvarno i mogao da stigne do poznanstva sa nekadašnjim predsednikom Amerike. Svojevremeno je bio prijatelj sa mnogobrojnim uticajnim ličnostima iz sveta šoubiznisa, a poznata je njegova tvrdnja da je spavao sa najpoznatijim svetskim modelima tokom poslednje decenije 20. veka. Pogledajte kako Đani peva:

Inače, Ćurčić je iz beogradskog naselja Besni Fok sa leve obale Dunava i tamo je počeo da se bavi fudbalom kao dečak. Nakon nekoliko godina igranja u Kovilovu, Besnom Foku i Trudbeniku preselio se u OFK Beograd, gde je skrenuo pažnju čitave države. Ubrzo je postao fudbaler Partizana, a zatim igrao za Bolton, Aston Vilu, Kristal Palas, američki MetroStars i škotski Madervel.

Za reprezentaciju SFRJ debitovao je kod selektora Ivice Osima na gostovanju Brazilu, ali je to bio jedini njegov nastup pre raspada države. Kasnije je za SRJ odigrao još 13 utakmica, uz jedan postignut gol. 

BONUS VIDEO: