SKANDAL

"UBIJ SRBINA" ODJEKIVALO MAKSIMIROM! Novi skandal navijača Dinama: Nek umre svako ko nas mrzi!

Autor Milutin Vujičić

Po ko zna koji put navijači Dinama su napravili skandal na "Maksimiru".

Izvor: Profimedia/Pixsell/Marko Lukunic

Dinamo se vratio na pobedničke staze nakon dolaska novog trenera Sergeja Jakirovića pošto su nakom trijumfa nad Spartom (3:1) večeras savladali i Rijeku (2:0), međutim njihovi navijači nikako da se opamete. Ponovo su se na "Maksimiru" čule užasne uvrede, pa tako hrvatski mediji prenose da se čulo nedopustivo skandiranje kojim se priželjkuje smrt srpskom narodu.

"Ubij Srbina, ubij tovara, ubij Riječanina, ubij svakoga ko mrzi Dinama", glasilo je skandiranje koje se nekoliko puta čulo na najvećem stadionu u Zagrebu, što nije prvi put da se može čuti od najvatrenijih "Bed Blu Bojsa". U prošlosti su im često gledali kroz prste, ali bilo je i situacija kada su kažnjavani, a trebalo bi očekivati i da će ovakve reči naterati Disciplinsku komisiju u HNL da reaguje.

Na tribinama je inače bilo skoro 10.000 navijača koji su gledali pobedu Dinama golovima Bulata i Petkovića, dok je s druge strane Pašalić u 89. ublažio poraz. Ovo je inače bio prvi meč Jakirovića protiv svog doskorašnjeg kluba Rijeke, a malobrojni gostujući navijači su za izviždali "zbog izdaje".

BONUS VIDEO: