HAOS

VLAHOVIĆ POBESNEO POSLE UTAKMICE! Preskočio ogradu zbog navijača - pogledajte šta se dogodilo!

Autor Nemanja Stanojčić

Dušan Vlahović se iznervirao zbog poteza jednog navijača Juventusa.

Izvor: Printscreen/TikTok/conso juve

Dušan Vlahović (23) vratio se u prepoznatljivu formu. Na dva meča u Seriji A postigao je dva gola i pokazao da nije zaboravio da trese mreže. Navijači su oduševljeni, skandirali su njegovo ime, mada je posle svega toga jedan čovek žestoko razbesneo srpskog napadača.

Posle meča sa Bolonjom Srbin je prišao do tribine i hteo je da pokloni svom dres jednom dečaku. Pre nego što ga je bacio objasnio je kome je namenjen. Međutim, drugi navijač se bacio ispred i uhvatio dres, pa je odbio da ga da tom dečaku. Iznervirao je i Vlahovića koji mu je nekoliko puta ljutito dobacivao da vrati dres tom detetu.

Tada je nastala tenzija, ostali navijači koji su bili tu pokušali su da mu otmu dres i da ga vrate dečaku, on je odbio da im ga preda, došlo je do guranja i tada je Vlahović preskočio ogradu i krenuo i sam do njih. U tom trenutku je prekinut snimak, pa nije poznato da li je na kraju dečak dobio dres ili ne. "Koliki idiot moraš da budeš i da ukradeš dres detetu", stoji u jednom od komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: