OBRT!

STOP ZA KAPITALCA - NE DOLAZI U ZVEZDU! Na "Marakani" traže NOVOG napadača, Isidor hoće kući

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda ne dovodi Vilsona Isidora i okreće se drugim rešenjima u napadu pošto je napadač želeo samo da se vrati u Francusku.

Izvor: Profimedia

Crvena zvezda planira da dovede još jednog napadača do kraja prelaznog roka i po svemu sudeći to neće biti velika želja rukovodstva Vilson Isidor (22). Mladi fudbaler Lokomotive iz Moskve želi da se vrati u rodnu Francusku, pa bi u narednih 48 sati trebalo da se zna da li će to biti Lorijen ili Mec, iako su se prethodno spominjali Marsej i Lion. Ovi mnogo jači klubovi su odustali od njega i to je trebalo da bude pozitivan znak za Zvezdu, ali su se nažalost umešali drugi...

Isidor je propustio prethodni meč Lokomotive i to je bio jasan znak da je prelomio da želi da napusti Rusiju, međutim nije želeo u Srbiju, bez obzira na to što Zvezda garantuje i najmanje šest mečeva u Ligi šampiona ove sezone. Isidorova želja je da se vrati u Francusku i trenutno je bliži Mecu koji traži zamenu za Georgesa Mikautadzea koga su prodali u Ajaks.

Vilson Isidor je ponikao u Renu, a potom je otišao u Monako gde se nije naigrao, da bi preko Bastije u kojoj je igrao kao pozajmljeni igrač stigao u Lokomotivu. Pre godinu i po dana plaćen je 3,5 miliona evra i u međuvremenu je opravdao povrenje Rusa jer je postigao 19 golova i asistirao je za još sedam na 42 nastupa, ali generalno nije bio zadovoljan u Rusiji zbog političke situacije i nemogućnosti igranja u Evropi. Zato je zatražio transfer ili makar pozajmicu.

Crvena zvezda je želela da iskoristi situaciju i zvala je Lokomotivu za novu pozajmicu, zimus je na "Marakanu" stigao njihov Marko Rakonjac, ali su uslovi bili prekomplikovani. Lokomotiva je tražila previše novca da ustupi svog fudbalera, dok ni Vilson nije davao znake da je previše zainteresovan da igra u Srbiji.

Zbog toga će se Crvena zvezda okrenuti drugim napadačima, a čeka se i žreb grupne faze Lige šampiona nakon kog će postati jasno da li vredi rizikovati i uložiti veći novac, ako rivali "budu po meri" i ako se oceni da je moguće proći u narednu fazu.

BONUS VIDEO: