IZNENAĐENJE!

ZVEZDA ŠALJE TALENTA U VILJAREAL! "Sića", pa MILIONI za Lekovića - ovo je ponuda iz Španije!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda bi uskoro mogla da ostane bez Stefana Lekovića pošto je za njega zainteresovan Viljareal.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda traga za napadačem i po svemu sudeći to neće biti Vilson Isidor, a istovremeno bi mogla da ostane i bez talentovanog štopera Stefana Lekovića. Odavno su već iz Zvezda svesni interesovanja za Lekovića, koga su pratili brojni evropski klubovi, a pošto za njega trenutno nema mesta u prvom timu - žele da iskoriste priliku i da zarade novac kojim će "zatvoriti" finansijsku konstrukciju za tekuću sezonu.

Poslednje informacije govore da bi Leković mogao da ode u Viljareal i to na pozajmicu uz opciju otkupa ugovora za četiri miliona evra, prenosi "Informer". Pozajmica bi koštala 300 hiljada evra i pretpostavlja se da bi Leković prvo igrao za mladi tim Viljareala i tu sticao iskustvo za ekipu Kikea Setijena.

Prethodno se spominjalo da bi Leković mogao da ode u Austriju iz Beča, pre toga su u igri bili čak Real Madrid i Dortmund, ali čini se da je Viljareal došao sa najkonkretnijom ponudom u Beograd. Za sada deluje da će posao brzo biti zaključen i da bi već u sledećih 48 sati Leković mogao da postane član "žute podmornice", pošto je prethodno bio na dvojnoj registraciji u Zvezdi i OFK Beogradu.

Podsetimo, Leković je za prvi tim crveno-belih odigrao 13 utakmica i postigao je jedan gol, međutim ove sezone nije dobijao šansu pošto je Barak Bahar prekomandovao Srđana Mijailovića, dok je stigao i Miloš Degenek.

BONUS VIDEO: