Uživo

NEMOĆ ČUKARIČKOG - MORAĆE U KONFERENCIJSKU LIGU! Olimpijakos se igrao u Leskovcu, samo sreća spasla Srbe DEBAKLA

Očekivano, Čukarički ni u revanšu nije mogao da pruži otpor Olimpijakosu i takmičenje nastavlja u grupnoj fazi Konferencijske lige.

Izvor: MN PRESS/Eurokinissi Sports

Čukarički nije uspeo da se kvalifikuje za grupnu fazu Lige Evrope pošto je i u revanšu poražen protiv Olimpijakosa. Nakon što je u Atini pre sedam dana bilo 3:1, večeras je Olimpijakos u Leskovcu bio još ubedljiviji - 3:0 (2:0). Tako se slavni grčki klub s ukupnim rezultatom 6:1 plasirao u grupnu fazu Lige Evrope, dok će "brđani" ipak imati utešnu nagradu u vidu grupne faze Konferencijske lige, što će im biti prvi put u istoriji da igraju jesen u ovom takmičenju.

Potpuna nemoć "brđana" videla se tokom čitave utakmice kada je golman domaćih Samurović spasavao tim bruke, međutim Masuras u 34, Bijel u 45. i Recos u 52. minutu su bili nemilosrdni. Žreb za grupnu fazu Konferencijske lige na programu je u petak (14.30) u Monte Karlu, a srpski predstavnik će biti u poslednjem šeširu.

21:47

KRAJ!

Olimpijakos je slavio 3:0 i s ukupnim rezultatom 6:1 se plasirao u grupnu fazu Lige Evrope. Srpski predstavnik Čukarički će igrati u grupnoj fazi Konferencijske lige, žreb je u petak od 14.30.

"Mislim, teško... Zaslužena pobeda Olimpijakosa, čestitam im na prolazu, bili su bolji, ali čestitam i mojim igračima. Imali smo dosta kadrovskih problema, nismo imali Docića, nije bilo Kovača, pa još dosta igrača koji su otišli iz kluba tokom leta. Počeli smo sa sedam bonus fudbalera i to je naš maksimum. Na nama je da nastavimo da radimo i imamo kvalitet. Za nas je Konferencijska lige takmičenje kome pripadamo i sa dosta optimizma idemo u sledeće izazove. Ovo je veliko iskustvo za nas, za klub i zahvalio bih se divnoj publici na stadionu. Nismo uspeli, izgubili smo od velikog tima i idemo dalje", rekao je trener domaćeg tima Igor Matić.

Izvor: MN Press

21:35

78' - "Grmi" na stadionu!

Čuju se navijačke pesme Crvene zvezde, pošto su navijači Olimpijakosa "pobratimljeni" sa srpskim šampionom. U međuvremenu dosta promena u oba tima, pa je tako sada na terenu i Samuel Ovusu koji će pokušati da "razmrda" tim u završnici i makar donese utešni gol.

21:34

Pogledajte i fotografije sa utakmice!

21:21

64' - Igraju se fudbaleri Olimpijakosa!

Sreća je samo što nisu do kraja raspoloženi, pa je tako Pep Bijel sada "tukao" preko gola nakon fantastičnog prodora.

21:13

Zajedničko skandiranje!

Ceo stadion u Leskovcu skandira "Kosovo je Srbija", odnosno dovikuju se grčki i srpski navijači.

21:10

52' - GOOL! 0:3! Recos!

Samurović ne uspeva do lopte posle kornera Olimpijakosa i Recos postiže najlakši gol glavom u karijeri. Crta se ovde debakl srpskog predstavnika u Konferencijskoj ligi.

Izvor: Arena sport/screenshot

21:07

IZMENE!

Na poluvremenu je ušao Ze Mario umesto Jankovića, dok na drugoj strani ulaze El Arabi i Aleksandropulos, a izašli su El Kabi i Kamara.

20:46

45' - GOL! 0:2!

Brza akcija Olimpijakosa za kraj prvog poluvremena, "zalomio" je Bijel i povisio rezultat na 2:0. Jasno je da je Olimpijakos pred prolazom u grupnu fazu Lige Evrope.

Izvor: Arena sport/screenshot

20:45

"Kosovo je Srbija"

Navijači gostujućeg Olimpijakosa ostavili su i transparent "Kosovo je Srbija" na tribinama.

Izvor: Arena sport/screenshot

20:39

39' - Poništen gol!

El Kabi je pobegao odbrani Čukaričkog i lobovao golmana Samurovića, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. To je potom potvrdila i VAR tehnologija, što je dobra vest za "brđane".

20:33

0:1 - Vodi Olimpijakos!

Ništa nisu mogli domaći igrači, Masuras dovodi Olimpijakos u vođstvo u 34. minutu.

20:21

20' - Velika šansa!

Samurović maestralno brani pokušaj Olimpijakosa, probao je Recos glavom, što je golman "brđana" bukvalno "izvukao" iz gola, dok potom popravni ne koristi El Kabi.

Izvor: MN Press

20:13

12' - Stativa!

Nije dobro počelo za Čukarički pošto je Olimpijakos vrlo ofanzivno zaigra na startu utakmice i igra pred golom protivnika. Na mukama je već Samurović i sada je imao mnogo sreće jer je argentinski fudbaler raspalio po lopti i uz pomoć Drezgića pogodio stativu. Nadamo se da će se "brđani" prodrmati!

19:59

1' - Meč je počeo!

Lepe scene na stadionu Dubočice u Leskovcu gde je preko osam hiljada navijača.

19:15

Stigli su sastavi!

ČUKARIČKI: Samurović - Stevanović, Subotić, Drezgić - Tošić, Stanković, Sisoko, Miladinović, Nikčević - Janković i Ivanović.

OLIMPIJAKOS: Pahalakis - Rodinei, Recos, Frejre, Vrusai - Heze, Kamara, Bijel, Fortunis, Masuras - El Kabi.

Izvor: MN Press - arhiva

18:19

Dobro došli u MONDO live!

Pratite uživo revanš utakmicu plej-ofa Lige Evrope između Čukaričkog i Olimpijakosa. Susret se igra u Leskovcu, a Grci su u prvom susretu slavili 3:1, što će reći da srpskom timu treba čudo, a kao što već znate u UEFA takmičenjima više ne važi pravilo gola u gostima. Ako Čukarički ne uspe, igraće grupnu fazu Konferencijske lige.

Ostanite uz MONDO, pratićemo meč iz minuta u minut.

Izvor: MN Press

Ukratko

  • Čukarički - Olimpijakos 0:3
  • Grci su slavili ukupnim rezultatom 6:1
  • Srpski klub nastavlja takmičenje u Konferencijskoj ligi
učitaj još +