Fudbal

NEMOJ DA MI DIRAŠ FAMILIJU, BUREK, OCA! Igor Duljaj pobesneo: Nisam više mogao da slušam!

Autor Mladen Šolak

Partizanov trener otkrio da je doživeo neprijatnu situaciju tokom utakmice i da više nije mogao da je trpi ćutke.

Izvor: TV Arena sport 1/Screenshot

Partizanov trener Igor Duljaj posle poraza od Norsjelanda i eliminacije iz Evrope otkrio je da je učestvovao i neprijatnoj sceni kraj aut-linije stadiona crno-belih u Humskoj. U jednom trenutku, on je ušao u raspravu sa navijačem koji je po svemu sudeći dobacivao uvrede na njegov račun, račun njegovih igrača, porodica... Zato je posle meča posebno ukazao na to.

"Veoma je teško posle 5:0 izaći i igrati. Pričao sam sa njegovim trenerom, oni imaju sistem i stabilni su, u takvim uslovima možeš da radiš. Mlada su i agresivna ekipa koja zna šta hoće. Hteli il ne, mnoge stvari utiču na moje igrače. Čak je uticalo i na mene, da nisam više mogao da slušam kako neko vređa... Nemoj da mi diraš familiju, burek, oca moga... To je mnogo ružno. I to nije opravdanje, pobedio je mnogo bolji tim. Čestitam kolegi, sad je izuzetno važna sledeća utakmica koja nas čeka u nedelju. Pobedio je mnogo bolji tim", dva puta je naglasio trener Partizana u izjavi za TV Arena sport.

Crno-beli su ovog četvrtka završili međunarodnu epizodu za ovu seoznu i do narednog leta igraće samo u Superligi i u Kupu Srbije. Prethodnih dana bilo je nagoveštaja da će Savo Milošević postati trener umesto Igora Duljaja, ali je trener crno-belih apelovao da se "ne naseda na provokacije".

Ipak, situacija u Humskoj je svakako veoma teška i komplikovana, jer je Partizan u sredu ostao bez predsednika Milorada Vučelića, koji je dao otkaz, a u četvrtak je ostao i Evrope, nekoliko sati nakon protesta Grobara i njihove šetnje od centra Beograda do stadiona, tokom koje su uzvikivali parole protiv uprave i tražili odlazak rukovodstva. U skladu sa ranijom najavom, oni na stadion nisu ulazili, kao što ih nije bilo ni na dosadašnjim utakmicama kada je Partizan bio domaćin.

BONUS VIDEO: