UFFFF

FRKA U MANČESTERU - TRENER GA KRITIKOVAO, ON IZDAO SAOPŠTENJE! Ronalda je oterao, ide li i pojačanje od 90 miliona evra?

Autor Nemanja Stanojčić

Stvari ne funkcionišu tako dobro u Mančester junajtedu, sukob na relaciji trenera Ten Haga i Sanča...

Izvor: Profimedia

Frka u Mančester junajtedu. Trener Erik ten Hag i Džejdon Sančo ušli su u klinč i svađaju se preko medija. Prvo je šef struke "crvenih đavola" pred meč sa Arsenalom izjavio da "on nije u timu zbog lošeg rada na treninzima" i da "njegov nivo trenutno nije na nivou Junajteda".

Nije se dugo čekalo na odgovor, pošto je engleski fudbaler odlučio da izda saopštenje i da to postavi na svim svojim profilima na društvenim mrežama. "Molim vas, nemojte da verujete u sve što pročitate. Neću dozvoliti da ljudi pričaju neistine. Na treninzima se ponašam normalno i verujem da postoje drugi razlozi za sve ovo o kojima neću da pričam. Žrtveni sam jarac već neko vreme i to nije fer. Želim samo da igram fudbal sa osmehom na licu i da pomognem timu. Poštujem sve odluke trenera i stručnog štaba, igram sa fantastičnim igračima i zahvalan sam na tom izazovu. Nastaviću da se borim za ovaj grb", poručio je Sančo.

Došao je Sančo iz Dortmunda za 90 miliona evra, ali nije opravdao očekivanja. Sredinom prošle sezone napustio je klub, nije išao na mini-pripreme, već je otišao da trenira individualno i da proba da se vrati pošto "nije bio fizički i mentalno spreman." Vratio se u tim, ali ni ta pauza mu nije pomogla. Što se tiče Ten Haga, on je poznat kao trener kod kog nema protekcije, pa je tako oterao i Kristijana Ronalda iz tima, a bio je u sukobu i sa još nekim igračima zbog pojedinih odluka. Stvari definitivno nisu dobre na "Old Trafordu"...

BONUS VIDEO: