ZALOG ZA BUDUĆNOST?

ZVEZDA GA POSLALA U OFK BEOGRAD I TAMO KIDA! Mlad napadač dao već OSAM golova za pet utakmica

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Kahvić igra sjajno ove sezone u Prvoj ligi Srbije u dresu OFK Beograda, gde ga je Zvezda poslala na pozajmicu.

Izvor: YouTube/PrvaligaSrbijeOfficial/Screenshot

Crvena zvezda je ovog leta dovela trojicu napadača: Žan-Filipa Krasoa, Pitera Olajinku i na kraju Šerifa Ndiajea, a čini se da zalog u budućnost možda ima i u sopstvenim redovima. Mladi napadač Aleksandar Kahvić pozajmljen je ove sezone OFK Beogradu i blista u Prvoj ligi Srbije gde je u prvih pet kola nove sezone postigao čak osam golova.

Kahvić, koga je prethodno Zvezda lane slala u mladi tim Makabija iz Haife, gde nije zadovoljio da bi ga otkupili, ovog vikenda je upisao drugi het-trik u profesionalnoj karijeri. Pogađao je u 2, 4. i 88. minutu za OFK Beograd u velikoj pobedi nad Dubočicom, na novom stadionu u Leskovcu. OFK Beograd je na kraju slavio 5:3, a interesantno je da su se u strelce upisivali i Nikola i Jovan Mituljikić, takođe pozajmljeni igrači crveno-belih.

Mladi fudbaler iz Doboja, koji je upamćen po tome što je dao osam golova u dresu mladog tima Crvene zvezde, ove sezone je već davao golove Slobodi iz Užica i Jedinstvu sa Uba, dok je tri gola postigao u meču sa Metalcem. Takođe, ima i dve asistencije, pa će nema sumnje skrenuti pažnju i Baraka Bahara ako ovako nastavi.

BONUS VIDEO: