Pozivnica!

"ORLOVI" ZOVU U POMOĆ! Zabrana prisustva publike, ali ONI MOGU besplatno na tribine - evo kako!

Autor Marina Periškić

FSS poziva sve mališane uzrasta od 7 do 14 godina da dođu na utakmicu UEFA kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Mađarske.

Izvor: MN Press

Fudbalski savez Srbije poziva sve škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta, od 7 do 14 godina, kao i Osnovne škole širom Srbije da dođu na utakmicu UEFA kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Mađarske koja se igra na stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak, 7. septembra, sa početkom u 20.45.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija dele prvo mesto G grupe s Mađarskom, obe selekcije imaju po sedam bodova, Crna Gora je treća s četiri, Bugarska posle četiri utakmice je sakupila samo dva, a poslednja je Litvanija koja na kontu ima jedan bod. Srbija ima zabranu igranja utakmice u prisustvu navijača, zbog čega FSS poziva najmlađe navijače da budu podrška "orlovima" i njihov vetar u leđa. Način prijave dece vrši se na sledeći način:

Potrebno je preuzeti tabelu sa linka i dostaviti spisak na e-mail adresu velibor.djuric@fss.rs (kontakt telefon +381652310710).

Na broj do 15 dece potrebno je prijaviti jedno odgovorno, punoletno lice. Grupe koje broje više od 15 dece u obavezi su da prijave onaj broj punoletnih lica proporcionalnih navedenom pravilu. Volonteri Fudbalskog saveza Srbije će sve grupe dočekati na stadionu i smestiti na istočnu tribinu koja će biti namenjena najmlađim navijačima.

BONUS VIDEO:

Srbija - Albanija, 2014. godine
Izvor: Youtube/OnRecords