Fudbal

NEĆE SE PRODAVATI "PAKETI" ULAZNICA ZA LIGU ŠAMPIONA? Zvezda razmatra veliku promenu pred NAJVEĆE utakmice, evo i zašto

Autor Marina Periškić

Crveno-beli možda neće ni puštati u slobodnu prodaju pojedinačne ulaznice i komplete ulaznica.

Izvor: MN Press

Srpski šampion saznao je rivale u G grupi Lige šampiona (Mančester siti, Jang Bojs i Lajpcing) i tri velikana koja stižu na Marakanu povećala su zainteresovanost navijača da prisustvuju ovom spektaklu. Kako je poznato do sada, crveno-beli su oborili rekord prodatih sezonskih ulaznica, a interesovanje za ulaznice za predstojeće mečeve još je u punom jeku.

Prethodnih godina postajala je opcija kupovanja pojedinačne karte ili paketa karata za Ligu šampiona, međutim ove sezone Crvena zvezda razmatra da ukine tu opciju ili da ona bude ograničena. Navijači koji još nisu kupili sezonsku kartu mogli bi da ostanu bez karata, jer trenutno na Marakani razmišljaju o opciji da prodaja paketa ulaznica za Ligu šampiona bude dostupna samo vlasnicima sezonskih karata, da bi ih nagradili za vernost.

Gotovo je poznato da paket karata za VIP zapad neće biti puštene u prodaju ili će biti u ograničenom broju. Poznato je da će, ukoliko budu pušteni u prodaju, paketi karatabiti dosta skuplji u odnosu na prošlu sezonu, te da će im cena biti približna sezonskim kartama. Cilj crveno-belih jeste da rasprodaju što veći deo stadiona preko Premium sezonskih karata, kako bi navijači podržavali klub i u domaćem prvenstvu. Imali smo sliku prethodnih sezona da na utakmicama Lige šampiona ima 55.000 navijača, dok je već za nekoliko dana na utakmicama Superlige Srbije ta brojka i do 10 puta manja.

Do prve utakmice Zvezde u Ligi šampiona na domaćem terenu ostalo je još mesec dana, ali za sada je jedini siguran ulaz na mečeve crveno-belih protiv Mančester sitija, Lajpcinga i Jang Bojsa je kupovina premijum sezonskih karata. Zvezda svoj pohod u Ligi šampiona započinje gostovanjem Mančester sitiju 19. septembra, potom 4. oktobra dočekuje Jang Bojs, zatim 25. oktobra gostuje Lajpcigu, pa 7. novembra dočekuje nemački tim. Gostovanje Jang Bojsu je 28. novembra, a poslednji meč grupe je na Marakani protiv Mančester sitija 13. decembra.

BONUS VIDEO:

Premijum ulaznice FK Crvena zvezda
Izvor: YouTube/Crvena zvezda