Fudbal

Pobeda Orlova protiv Mađara u Mozzartu donosi najveću zaradu

Izvor Promo

Kvote kakve nigde na planeti nećete videti na trijumf Srbije, ali i Finske u Kazahstanu

Izvor: Promo

Novi četvrtak – nova uzbuđenja širom Evrope. Ovog puta zbog utakmica reprezentacija. Nastavljaju se kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, zbog čega bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. Iskoristi ih i prihvati novi Mozzart mundobasket Izazzov!


U fokusu je svakako reprezentacija Srbije, koja igra derbi G grupe protiv Mađarske. Trijumf Orlova u Beogradu donosi u Mozzartu najveću zaradu, baš kao i očekivana pobeda Finske u Astani.

UEFA je kaznila Srbiju zaključavanjem stadiona "Rajko Mitić" za sve navijače osim za one najmlađe. U nekim ranijim situacijama to je umelo i da bude motiv više za Orlove, videćemo hoće li i večeras. Srbija i Mađarska su trenutno na deobi prve dve pozicije, sa po sedam poena. Naša selekcija je u prva dva kola savladala Litvaniju i Crnu Goru sa po 2:0, pre nego što je na gostovanju u Razgradu odigrala 1:1 sa Bugarskom. Mađari su kod kuće savladali Bugare (3:0) i Litvance (2:0), ali su kao gosti odigrali 0:0 sa Crnogorcima u Podgorici. Poslednji put naša reprezentacija je igrala sa Mađarskom u martu prošle godine, prijateljsku utakmicu u Budimpešti. Orlovi su trijumfovali sa 1:0, autogolom Nađa u 35. minutu.

Obračun Kazahstana i Finske je takođe duel lidera, samo u H grupi. Potpuno neočekivanih, Finci i Kazahstanci imaju po devet poena posle četiri kola, po dva više od Danske i Slovenije. Da stvari budu još zanimljivije, obe ekipe su kvalifikacije otvorile porazima, Finska je u Kopenhagenu izgubila sa 3:1, a Kazahstan kod kuće od Slovenije 2:1. Posle toga su Finci savladali Severnu Irsku (1:0), Sloveniju (2:0) i San Marino (6:0), dakle nisu primili nijedan gol, dok su Kazahstanci šokirali Dansku (3:2), a zatim nadigrali San Marino (3:0) i Severnu Irsku (1:0). Finci i Kazahstanci su bili rivali i u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru. Finska je tada trijumfovala na oba duela, sa po 1:0 i 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.