Fudbal

BUM - TOMISLAV KARADŽIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN! Pregovori su već počeli, evo ko sve dolazi sa njim!

Autor Mladen Šolak

Bivši čelnik crno-belih u pregovorima o povratku u Humsku!

Izvor: MN Press

Bivši predsednik Partizana i Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić vratiće se u klub iz Humske, saznao je "Telegraf". On će rukovoditi, za početak, Radnom grupom koju će činiti i bivši generalni sekretar kluba Žarko Zečević, počasni predsednik Ivan Ćurković, moguće i Nenad Bjeković, aktuelni potpredsednik FSS i bivši sportski direktor crno-belih, kao i jedan biznismen, čije ime još nije otkriveno.

Navedeno je da je prvi razgovor o Karadžićevom povratku u klub već održan, a da bi drugi trebalo da bude održan u četrvtak. Najvažnije je to da je on spreman da se vrati klubu zajedno sa nekoliko biznismena koje bi doveo da zajedno sa njim stabilizuju klub.

Karadžić je bio predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine čak 15 godina, predsednik FK Spartak Suboticva, u dva mandata je bio zamenik predsednik FS SCG... Trenutni je počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Predsednik Partizana bio je od 25. septembra 2007. godine do leta 2008, kada je postao prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije i to je bio sve do maja 2016. godine.

Izvor: Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Doskorašnji predsednik crno-belih Milorad Vučelić povukao se pre osam dana o očekuje se da zajedno sa saradnicima Karadžić pre sveg afinansijski stabilizuje klub, a potom i da pripremi nove izbore i imenuje predsednika, uz novi sastav upravnog odbora.