Lepša strana sporta

MA KOJA DILETA, TU JE MELONI! Prelepa novinarka izbacila Leotu sa trona - navijači pali u trans zbog njene lepote

Autor Marina Periškić

Novinarka fudbalskog kluba AC Milan, Đusi Meloni oduševila je sve ljubitelje fudbala svojim izgledom.

Izvor: Profimedia

Atraktivna mlada voditeljka Đusi Meloni novo je lice AC Milana koje je privuklo sve poglede i i uzdahe u Italiji. Iako nam je dobro poznata Dileta Leota već godinama posmatrana kao najatraktivnija italijanska novinarka, sada je došlo vreme na mladu Meloni, koja osim što voli sport i uživa u fudbalu, voli da kuva i koristi svaku priliku da poseti nove destinacije.

Ova 24-godišnjakinja radi za kanal fudbalskog kluba, a u slobodno vreme postavlja atraktivne fotografije na Instagram profil i tako održava komunikaciju sa svojim fanovima. Njen profil broji više od 300.000 pratilaca. Najpopularniji sadržaj su njene fotografije u kupaćim kostimima, a njena popularnost je skočila kada je počela da radi za italijanski klub.

Neki od komenatara sa fotografija prelepe Meloni pokazuju koliko su ljubitelji fudbala oduševljeni njenim izgledom: "Kad bi samo navijala za Juventus, to bi bilo savršeno“, "Zbog tebe sumnjam da li sam uopšte navijač Intera"... Zbog atraktivne Meloni, čuvena Dileta Leota je pala u drugi plan, a ostaje da vidimo da li je mlada novinarka zaista Diletina naslednica.

BONUS VIDEO: