Fudbal

SUMA HELIKOPTEROM SLETEO NA STADION U SRBIJI! Bivši navijač Partizana sada VOLI ovaj klub!

Autor Marina Periškić

Sejduba Suma helikopterom je sleteo Novi Pazar, gde je predstavljen kao novo veliko pojačanje. "Moja ljubav je sada Novi Pazar"

Izvor: MN Press

Bivši igrač PartizanaSejduba Suma predstavljen je kao novo najveće pojačanjeNovog Pazara. Čekali su navijači kada će Suma obući plavo-beli dres, pa su ga dočekali kao veliku zvezdu - Suma je helikopterom stigao na teren i imao je nezapamćenu promociju.

Suma je helikopterom sleteo na atletski stadion u Novom Pazaru, koji služi za treninge fudbalerima. Pored dresa, Gvinejac će zadužiti i kapitensku traku i stigao je kao slobodan igrač, nakon što se rastao sa Kuvajtom prošle godine bio je bez angažmana.

"Hvala na srdačnoj dobrodošlici. Atmosfera je neverovatna. Mislim da je ovaj dolazak u Novi Pazar lepa prilika za mene. To je bio moj izbor, mnogo sam zadovoljan što sam danas ovde, što sam postao deo priče. Mislim da se i članovi kluba tako osećaju. Zajedno ćemo uraditi nešto veliko za Pazar. Gledao sam ovu grupu momaka u ligaškim utakmicama, dok sam čekao vizu. Izgledaju vrlo dobro. Došao sam da im prenesem moje iskustvo. Novi Pazar je sada moja ljubav", rekao je on.

Suma je svoj fudbalski put gradio u Gvineji, Južnoj Africi, Kuvajtu i Slovačkoj iz koje je 2017. godine stigao u Partizan za koji nastupao na 114 utakmica i postigao 27 golova uz 24 asistencije. Glavni grad Srbije napustio je tokom jeseni 2021. godine.

BONUS VIDEO: