Fudbal

SKANDAL! POGBA PAO NA DOPING TESTU! Čeka ga PROTERIVANJE iz fudbala?

Autor Marina Periškić

Pol Pogba pao je na doping testu, pišu italijanski mediji.

Izvor: Profimedia

Fudbaler Juventusa Pol Pogba pao je na doping testiranju, objavili su italijanski mediji. Nakon prvog meča protiv Udinezea, nalaz krvi Pogbe je pozitivan na doping-test, iako na tom meču nije ni igrao. U nalazu krvi otkriven je višak testosterona, što bi značilo da je fudbaler konzumirao zabranje supstance.

Mediji čekaju zvaničnu potvrdu kluba a informaciju je potvrdila ANSA. Ukoliko i novi uzorak bude pozitivan, slučajem će se baviti anti-doping agencija Italije, a francuski fudbaler biće suspendovan uz mogućnost zahteva za novo testiranje u roku od 3 dana.

Pogba je igrao u sledećim utakmicama protiv Bolonje i Empolija a na terenu je proveo ukupno 52 minuta, a sada mu preti suspenzija od dve do četiri godine. Podsetimo, fudbaler Juventusa nedavno se vratio u tim nakon povrede, a izjavio je da je spreman da pokaže svoju vrednost. Nakon ovog skandala pitanje je šta će se desiti sa njegovom karijerom.

Francuski fudbler se vratio u Staru damu prošlo leto, nakon čega ima problema sa povredama, zbog kojih klub nije mogao da računa na njega 6 meseci. Za klub iz Torina upisao je ukupno 190 nastupa, postigao je 34 gola i upisao 41 asistenciju.

BONUS VIDEO:

Pogba
Izvor: YouTube/ALEX MILAN